| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Trikovi na kompjuteru u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako,ne znam bas previse o kompjuterima.zamolio bih svakog da mi napise neki trik ili caku.Ne trebam nesto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ovako,ne znam bas previse o kompjuterima.zamolio bih svakog da mi napise neki trik ili caku.Ne trebam nesto hakerski vec ovako iz fore,bilo sta dolazi u obzir.unaprijed hvala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Trikovi na kompjuteru Ah, baš kasniš...A nedavno smo više puta otpremili jednog kopjuterskog hakera u strahu da ne sruši server i cijelu bazu podataka. Ali vjerojatno će se vratiti, tako da možeš malo pričekati.. Ja ti tu ne mrem pomoć, za mene je ctrl+alt+delete vrhunac moje ćiribućiriba hakerske epizode
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trikovi na kompjuteru Citat:
--- ctrl+c - copy ctrl+v - paste (majke mi) | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trikovi na kompjuteru Mirine jadnicak neces nista nauciti od nas...ocito smo svi vrlo informaticki obrazovani hihihihi...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Trikovi na kompjuteru E da Alt + S je brzi odgovor hihihihi
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Tagovi: computer, racunalo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:17.

Ovako,ne znam bas previse o kompjuterima.zamolio bih svakog da mi napise neki trik ili caku.Ne trebam nesto hakerski vec ovako iz fore,bilo sta dolazi u obzir.unaprijed hvala