| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi TV Guide za MCE u Visti u Tehnologija i Tehnika forumu; Upravo isprobao na drugoj mašini. Osim Ownershipa, moraš si dodati i Full Control nad C:\Programs Files\ TVxb folderom. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-02-07 Godina: 30
Poruka: 32
![]() | Re: TV Guide za MCE u Visti Sorry, Sorry, Sorry Otkrio sam gdje sam pogriješio - u kreiranju TVxb.ini filea. Ali ajmo redom. Moraš preuzeti Full Control i Ownership na slijedeće foldere: C:\Program Files\TVxb C:\Program Files\TVxb\bin C:\Windows\ehome\BladeRunnerPro C:\Windows\ehome\BladeRunnerPro\Native C:\Windows\ehome\BladeRunnerPro\GuideData TVxb.ini file mora izgledati ovako: ! TVxb Version 1.0085 !put download_xml.bat in TVxb bin dir: C:\Programs\TVxb\bin\download_xml.bat precommand=download_xml.bat lang=hr auto=yes days=8,+1 xmlencoding=utf-8 maxdescriptionlength=500 !mcechanneloutput=C:\Windows\ehome\BladeRunnerPro\QuickGuide\ChannelInfo.XML xmltvoutput=C:\Program Files\TVxb\output_tvprofil.xml xmltvimport=C:\Program Files\TVxb\htv1.hr.xml,C:\Program Files\TVxb\htv2.hr.xml,C:\Program Files\TVxb\rtl.hr.xml,C:\Program Files\TVxb\nova.hr.xml [htv1.hr] name=HTV1 name=1 [htv2.hr] name=HTV2 name=2 [rtl.hr] name=RTL name=3 [nova.hr] name=NOVA name=4 U xmltvoutput i xmltvimport sam upisao C:\Programs Files\ umjesto C:\Program Files\ Moja greška, sorry!!! Nadam se da će sada raditi, u suprotnom javi. Pozdrav, Igor. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-10-07
Poruka: 8
![]() | Re: TV Guide za MCE u Visti Da li je to samo kod mene ili i vama raspored programa HTV-a nema veze sa stvarnošću. Prvo sam primijetio da su vremena 20 minuta kasnije, da bi naraslo i na preko sat vremena. Updejtanje guidea ne pomaže. RTL i Nova su uredne. Jel mogu ja kako utjecati na to ili je to wysiwyg? Pozdrav, Zoran |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-02-07 Godina: 30
Poruka: 32
![]() | Re: TV Guide za MCE u Visti Iskreno, nisam radio update već nekoliko dana, ali sam neki dan primjetio da mi sadržaj na HRT2 baš i ne odgovara istini. Usporedio sam na tvprofil.net i hrt.hr i primjetio da je tu razlika. Provjerit ću danas ponovo pa ću javit ako skužim štogod pametnog. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TV Guide za MCE u Visti oj? a kaj je taj tv guide..samo raspored ili kaj?? pa imam studio za to..hehe.. znash kak slozit tv karticu da radi na visti,ja imam problema s njom?
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-10-07
Poruka: 8
![]() | Re: TV Guide za MCE u Visti vidim po tvom postu vidim da ti radi guide. meni ne radi vec jedno mjesec dana, jednostavno blade runner prijavljuje neku gresku, s kojom ne znam kaj bi: BladeRunner Pro... A Native EPG Solution, Like Know Other ![]() ---------------------------------------------------------------- Special thanks go out to... MONSTER for deciphering and supplying the native EPG code... LEGEND!!! CORNELIU for his AMAZING multi-threading work and general guidance ![]() BJREPLAY for the one and only QuickGuide... YOU ROCK! And last but not least a BIG hello to all the boys at XPMCEAU... Without these people none of this would be possible... Hope you enjoy... Parsing "grabber" section. Executing "GetIt" command. Parsing "preprocess" section. No items found for this section. Parsing "postprocess" section. Executing "POST" command. 1 file(s) copied. 1 file(s) copied. WHOOPS, Process failed, please refer to any errors... C:\Windows\ehome\BladeRunnerPro\post.bat did not execute successfully... Press enter to continue... |
| | |
![]() |
| Tagovi: epg, media centar, tv guide, vista mce |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:46.

tko ga je bannao