| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi TV Guide za MCE u Visti u Tehnologija i Tehnika forumu; hm, kaj ja znam, možda da ga probaš reinstalirati pa ponovo sve podesiti? Nešto sa post procesom ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-12-06
Poruka: 2
![]() | Re: TV Guide za MCE u Visti hm, kaj ja znam, možda da ga probaš reinstalirati pa ponovo sve podesiti? Nešto sa post procesom ne valja, nisam dovoljno vičan da bih ti mogao pomoći, nažalost. Ja sam samo skužio kak se to slaže po onom manualu i to je to. Pogledaj kaj ti je s tim fajlom post.bat |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-02-07 Godina: 30
Poruka: 32
![]() | Re: TV Guide za MCE u Visti Evo: @echo off cd Native del GetTVServicesMetaInfo.save ren GetTVServicesMetaInfo.html GetTVServicesMetaInfo.save copy GetTVServicesMetaInfo.xhtml GetTVServicesMetaInfo.html del GetEPGDataMetaInfo.save ren GetEPGDataMetaInfo.html GetEPGDataMetaInfo.save copy GetEPGDataMetaInfo.xhtml GetEPGDataMetaInfo.html for /F "tokens=* skip=3" %%a in (GetEPGDataMetaInfo.save) do echo %%a >>GetEPGDataMetaInfo.html Zadnji Uredio krky : 18-05-08 u 18:55. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-12-06
Poruka: 2
![]() | Re: TV Guide za MCE u Visti Jel proradilo? btw jel moguce nekako podesiti Bladerunner da umjesto sa tvphazera skida sa goNIX-a, jer kolko sam skužio tam je potpuniji EPG ima opise svake emisije u mini guideu. Ja sam malo petljo po tome ali nisam uspio, jel bi ti Krky to znao? |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-02-07 Godina: 30
Poruka: 32
![]() | Re: TV Guide za MCE u Visti U principu da. Bladerunner samo obrađuje *.xml datoteku u *.bin iz kojeg MC uzima podatke. goNix radi sa malim programčićem koji se zove xmltv i pokreće se sa cmd-a, dakle stvara *.xml. Sve je dosta dobro opisano na goNIX webu. Prije su i oni uzimali većinu programa sa tadašnjeg Phazer servis (danas TvProfil) pa mi se nije dalo puno oko toga zamarati. Sve u svemu, dosta ga je komplicirano podesiti (bar meni koji sa cmd-om i nisam baš doma), ali nije i nemoguće. |
| | |
![]() |
| Tagovi: epg, media centar, tv guide, vista mce |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:33.