| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi TV kartica u Tehnologija i Tehnika forumu; Planiram uzeti Tv karticu pa me zanima da li kartica koja u paketu ne dolazi sa podrškom za txt ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-11-07
Poruka: 5
![]() | TV kartica Planiram uzeti Tv karticu pa me zanima da li kartica koja u paketu ne dolazi sa podrškom za txt može podržavati isti uz pomoć odgovarajućeg software-a ili je to čisto hardwerska stvar? Dobrodošle su sve preporuke za TV kartice! |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: TV kartica Citat:
Leadtek DT1800H, Hybrid TV kartica Gigabyte Digital Theater Hybrid TV kartica TerraTec Cinergy HT PCI uzmi jednu od tih i nemožeš fulat ![]()
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 2,909
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TV kartica hvala pošto sam kupovao komp u linksu onda mislim i ostatak kupit tamo ![]() dal je ovaj tv tuner dobar ![]() :USB, MSI VOX A/D Model DigiVOX A/D Sučelje USB 2.0 Audio ulaz/izlaz Audio Input RCA L/R Audio Input TV funkcija Analogni prijem: Video: NTSC, PAL BG/DK/I, PAL M/N, SECAM BG/DK, SECAM L/L Audio: Mono Digitalni prijem: Frekvencija 51-858 MHz BandWidth :6, 7 ili 8 MHz Still image capture BMP, JPG Dimenzije 101 mm x 31 mm x 16 mm Video ulaz Koaksijalni RF S-Video 4-pin Mini-Din Kompozitni ulaz RCA Ostalo Podržva funkciju TimeShifting Podržava funkciju snimanja programa u zadano vrijeme HDTV 1080i spreman (Digital TV) DVB-T kompatibilno s Microsoft MCE 2005 links.hr Zadnji Uredio Clank : 08-04-08 u 20:34. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-11-07
Poruka: 5
![]() | Re: TV kartica Fali mi utora preostali su mi samo PCI-E X1 pa sam odlučio uzeti Leadtek PxDVR3200H (ako netko ima iskustva s njom nek piše), ta ima i txt, u vrijeme pisanja prvog threada nije bila u ponudi nego sam razmišljao o modelu 2300... koja nema deklarirani txt, pa me je zanimalo dali se txt može dobiti softwerski. USB stickovi su prema ekipi koju znam OK ali znaju patiti od zamrzavanja uzrokovanog sporošću USB sučelja, u svakom slučaju je bolja opcija kartica! |
| | |
![]() |
| Tagovi: teletext |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:09.