| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi typhoon u Tehnologija i Tehnika forumu; kupio sam mis (naslov) i imam mali problemcic.ponekad u zaru igre moram podoci mis, jer nemam vremena preko cijele ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 30
Poruka: 95
![]() | typhoon kupio sam mis (naslov) i imam mali problemcic.ponekad u zaru igre moram podoci mis, jer nemam vremena preko cijele podloge vuci,pa ga ponovno spustiti na podlogu.to znatno skracuje vrijeme prelaska preko cijelog ekrana.problem je u tome sto laser biljezi do nevjerojatnih 5 cm od podloge.dali netko zna kako bi se daljina lasera mogla smanjiti na najmanju mogucu udaljenost tj. da mis reagira jedino ako je direktno na podlozi?
__________________ ________________ You thought it was over, it's not over I'll be back, I brought my axe |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 172
![]() | Re: typhoon da! control panel>mause> odeš na properties miša kojeg koristiš..tamo te pita: select an item> napravi scren copy i postaj da vidimo kako dalje
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() | Re: typhoon Citat:
kazem;''njegovog imena''! jer drivere ne treba posto je xp.nema tamo nista zanimljivoga.ako netko od okorjelih gamera zaluta na moj problem,zamoljavam ga da mi posta moguce rijesenje ili barem mogucnost smanjivanja zracne putanje lasera.
__________________ ________________ You thought it was over, it's not over I'll be back, I brought my axe | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: typhoon Citat:
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 172
![]() | Re: typhoon Citat:
![]() ![]() to sam i ja mislio ![]()
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! | |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: typhoon hvala aris.ma dobro...nije bas jeftin i kvalitetom i cijenovno je priblizan kao gamerska mx serija.nista,pokusat cu rucno smanjit laserski trag pa makar i po cijenu ostecenja istog jer ovako ne mogu igrati nista osim tetrisa.pojacati osjetljivost da bi se u jednom potezu presao cijeli ekran bas i ne pomaze jer je ponekad potrebno u 1-2 sekunde okrenuti se oko sebe i to dva puta da bi se sacuvao zivot na super okrutnim serverima call of duty-a.naravno da se to ne moze izvesti u mom slucaju jer kada dodjete na kraj podloge...nema dalje. i mrtvi ste dakako u 99% slucajeva.hvala na savjetima.
__________________ ________________ You thought it was over, it's not over I'll be back, I brought my axe Zadnji Uredio pinokio : 15-04-08 u 22:41. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: typhoon Ko je proizvođač miša?? Možda možeš instalirati njihov software skinut s weba... A i šta će ti podloga?? Ako je miš optički ili još bolje laserski savršeno će raditi i na drvetu, ne treba ti podloga...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:31.

i mrtvi ste dakako u 99% slucajeva.hvala na savjetima.