Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi typhoon u Tehnologija i Tehnika forumu; kupio sam mis (naslov) i imam mali problemcic.ponekad u zaru igre moram podoci mis, jer nemam vremena preko cijele ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-04-08, 14:24   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 30
Poruka: 95
pinokio se izdvaja iz mase
typhoon

kupio sam mis (naslov) i imam mali problemcic.ponekad u zaru igre moram podoci mis, jer nemam vremena preko cijele podloge vuci,pa ga ponovno spustiti na podlogu.to znatno skracuje vrijeme prelaska preko cijelog ekrana.problem je u tome sto laser biljezi do nevjerojatnih 5 cm od podloge.dali netko zna kako bi se daljina lasera mogla smanjiti na najmanju mogucu udaljenost tj. da mis reagira jedino ako je direktno na podlozi?
pinokio je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 14:51   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-08
Godina: 27
Poruka: 172
Nowhereman se izdvaja iz mase
Re: typhoon

da!
control panel>mause> odeš na properties miša kojeg koristiš..tamo te pita: select an item> napravi scren copy i postaj da vidimo kako dalje
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 19:24   #3 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Nowhereman Pogledaj Poruke
da!
control panel>mause> odeš na properties miša kojeg koristiš..tamo te pita: select an item> napravi scren copy i postaj da vidimo kako dalje
dovraga....nije mi do gluposti! mis sam platio 230 kn i onda cujem da netko zeli screnshoot njegovog imena?
kazem;''njegovog imena''! jer drivere ne treba posto je xp.nema tamo nista zanimljivoga.ako netko od okorjelih gamera zaluta na moj problem,zamoljavam ga da mi posta moguce rijesenje ili barem mogucnost smanjivanja zracne putanje lasera.
pinokio je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 19:27   #4 (permalink)
Regularni forumas

a ok.
tamo u opcijama imaš za to smanjiti..malo si pogledaj
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 19:32   #5 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,162
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: pinokio Pogledaj Poruke
dovraga....nije mi do gluposti! mis sam platio 230 kn i onda cujem da netko zeli screnshoot njegovog imena?
kazem;''njegovog imena''! jer drivere ne treba posto je xp.nema tamo nista zanimljivoga.ako netko od okorjelih gamera zaluta na moj problem,zamoljavam ga da mi posta moguce rijesenje ili barem mogucnost smanjivanja zracne putanje lasera.
Nema toga - jeftin si gamerski miš uzeo ne možeš očekivati napredne mogućnosti bez njegovog software-a. povećaj osjetljivost, pa ćeš moći cijeli ekran u jednom potezu preći...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 19:34   #6 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Nema toga - jeftin si gamerski miš uzeo ne možeš očekivati napredne mogućnosti bez njegovog software-a. povećaj osjetljivost, pa ćeš moći cijeli ekran u jednom potezu preći...

to sam i ja mislio
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 22:38   #7 (permalink)
Regularni forumas

hvala aris.ma dobro...nije bas jeftin i kvalitetom i cijenovno je priblizan kao gamerska mx serija.nista,pokusat cu rucno smanjit laserski trag pa makar i po cijenu ostecenja istog jer ovako ne mogu igrati nista osim tetrisa.pojacati osjetljivost da bi se u jednom potezu presao cijeli ekran bas i ne pomaze jer je ponekad potrebno u 1-2 sekunde okrenuti se oko sebe i to dva puta da bi se sacuvao zivot na super okrutnim serverima call of duty-a.naravno da se to ne moze izvesti u mom slucaju jer kada dodjete na kraj podloge...nema dalje. i mrtvi ste dakako u 99% slucajeva.hvala na savjetima.

Zadnji Uredio pinokio : 15-04-08 u 22:41.
pinokio je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 22:41   #8 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,162
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Ko je proizvođač miša?? Možda možeš instalirati njihov software skinut s weba...
A i šta će ti podloga?? Ako je miš optički ili još bolje laserski savršeno će raditi i na drvetu, ne treba ti podloga...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103