| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Usb 2.0 HI_ SPEED pomoć u Tehnologija i Tehnika forumu; Naime trebam pomoć. Kupio sam usb 2.0 stik od dvije gige i kad se uključi piše mi da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 28
Poruka: 1,384
![]() ![]() ![]() ![]() | Naime trebam pomoć. Kupio sam usb 2.0 stik od dvije gige i kad se uključi piše mi da ga nisam uključio u hi speed hub!? A kad idem pogledat gdje mi je hi speed hub, skužima da ga nemam. kad malo tražim po netu da ga instaliram, neznam kako. pomagajte molim vas što prije. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Usb 2.0 HI_ SPEED pomoć prvo uvjeri sa da imas usb 2.0 na maticnoj ploci. dalje, ako nisi, instaliraj SP2 i drivere od maticne
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Offline | Re: Usb 2.0 HI_ SPEED pomoć Instaliranje SP2 je bilo riješenje sličnih problema na bratovom laptopu Nije prepoznavao ništa spojeno na USB priključke. Nakon instalacije SP2 (tj. instaliranje novih windowsa s već integriranim SP2) svi problemi su bili riješeni.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Usb 2.0 HI_ SPEED pomoć Citat:
| |
| | |
| | #6 (permalink) | |
Usb 2.0 na matičnoj, dal imam? Pa naravno da imam pa ne bi ga instalirao..... zanima me, Što znači hi speed usb 2.0, i kako da ga ja instaliram, imam sp2 to je valjda u našem svjetu normalno, kako da ha instaliram to je pitanje | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
Nije problem u prepoznavanju Stvari koje Žegnem u USB, nego što mi on kaže da može raditi brže (hi speed USB) zanima me što to znači, kao postić Da mi se spaja na hi speed usb?? Riječ je o laptopu, i ima instaliran SP2.... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Offline | Re: Usb 2.0 HI_ SPEED pomoć Nešto malo o sličnom problemu piše ovdje Možda nađeš rješenje za svoj problem
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: hi_, pomoc, speed, usb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| USB 1.0 na USB 2.0 na pentijum 3? | Maslow | Računala | 0 | 14-04-06 21:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:03.