Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Usb 2.0 HI_ SPEED pomoć u Tehnologija i Tehnika forumu; Naime trebam pomoć. Kupio sam usb 2.0 stik od dvije gige i kad se uključi piše mi da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-09-06, 12:18   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-07-06
Godina: 28
Poruka: 1,384
visio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz mase
Unhappy Usb 2.0 HI_ SPEED pomoć

Naime trebam pomoć.

Kupio sam usb 2.0 stik od dvije gige i kad se uključi piše mi da ga nisam uključio u hi speed hub!? A kad idem pogledat gdje mi je hi speed hub, skužima da ga nemam. kad malo tražim po netu da ga instaliram, neznam kako.

pomagajte molim vas što prije.
visio je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-09-06, 12:49   #2 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,186
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija
Re: Usb 2.0 HI_ SPEED pomoć

prvo uvjeri sa da imas usb 2.0 na maticnoj ploci. dalje, ako nisi, instaliraj SP2 i drivere od maticne

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-09-06, 12:51   #3 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,917
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Amen
Odgovori sa citatom
Star 25-09-06, 13:04   #4 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Instaliranje SP2 je bilo riješenje sličnih problema na bratovom laptopu

Nije prepoznavao ništa spojeno na USB priključke.
Nakon instalacije SP2 (tj. instaliranje novih windowsa s već integriranim SP2) svi problemi su bili riješeni.

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-06, 14:13   #5 (permalink)
Banned

visio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: joks

Nakon instalacije SP2 (tj. instaliranje novih windowsa s već integriranim SP2) svi problemi su bili riješeni.
Hvala na brigzi, ali sp2 je instaliran, pokušao sam sve standardne metode ali ništa, zato sam pitao vas.... Dal se instalira Hi speed ili se HI speed dobiva kupnjom računala?????To je pitanje...
visio je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-06, 14:15   #6 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: fuzija
prvo uvjeri sa da imas usb 2.0 na maticnoj ploci. dalje, ako nisi, instaliraj SP2 i drivere od maticne

Usb 2.0 na matičnoj, dal imam? Pa naravno da imam pa ne bi ga instalirao.....

zanima me, Što znači hi speed usb 2.0, i kako da ga ja instaliram, imam sp2 to je valjda u našem svjetu normalno, kako da ha instaliram to je pitanje
visio je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-06, 14:17   #7 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: joks

Nije problem u prepoznavanju Stvari koje Žegnem u USB, nego što mi on kaže da može raditi brže (hi speed USB) zanima me što to znači, kao postić Da mi se spaja na hi speed usb?? Riječ je o laptopu, i ima instaliran SP2....
visio je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-06, 14:41   #8 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Nešto malo o sličnom problemu piše ovdje
Možda nađeš rješenje za svoj problem

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hi_, pomoc, speed, usb

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
USB 1.0 na USB 2.0 na pentijum 3? Maslow Računala 0 14-04-06 21:37

Trenutno vrijeme na forumu: 11:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111