Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi vaša "vlastita tražilica" u Tehnologija i Tehnika forumu; fora Personal search engines : Logo maker Search engine maker maker matrix_revolutions googletestad rune fonts perm style btw, koju pizdu materinu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-10-06, 19:57   #1 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,386
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
vaša "vlastita tražilica"

fora

Personal search engines : Logo maker Search engine maker maker matrix_revolutions googletestad rune fonts perm style

btw, koju pizdu materinu mi onako prikazuje link?!?!?!
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg slay.jpg (90.9 KB, 40 pogleda)

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-10-06, 20:11   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,637
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: vaša "vlastita tražilica"

http://googlealive.com/engines/Googl...ortal.net.aspx
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-10-06, 20:11   #3 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,393
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Baš je fora....

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-06, 20:14   #4 (permalink)
Cobo

slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

to neke administratorske carolije ili sam ja njub

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-06, 20:22   #5 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,637
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

???
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-06, 20:23   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,928
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

mora da si ti njub slay
http://googlealive.com/engines/Google/Red/Tzukius.aspx
Odgovori sa citatom
Star 17-10-06, 20:24   #7 (permalink)
Cobo

pa kako god pejstam link izbaci to sranje..to mi se nije dogadjalo na "starom forumu"

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-05-08, 18:39   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 22-05-08
Godina: 13
Poruka: 178
crazy_girl_karla se izdvaja iz mase

ne kuzim...lol
crazy_girl_karla je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: quotvlastita, trazilicaquot, vas a

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108