| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Vga temperatura u Tehnologija i Tehnika forumu; ljudi jel mi neko moze reci dobar program za ocitavanje temperature u kompjutoru da je za intel core duo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,662
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vga temperatura kakve veze ima vga i proc???? da everest je zmaj... samo za kaj tebi treba temp...za vga,proc,jezgre, okolna temp.... skini si everest i bok.. a ak imas ati grafu u catalystu ti pokaziva temp ja dok grafu malo kloknem iznad 48 ne prolazi..a inace oko 36
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-12-07
Poruka: 18
![]() | Re: Vga temperatura Jel misliš na temp dok igraš neku igru ili na normalnom radu. Jer meni neclockana grafička na igri dostigne 50, a u normalnom radu 40-ak. Dal bi ju još mogao malo clocknuti te iznad koje, otprilike temperature nebi smjela ići??? |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:47.

tko ga je bannao