| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Vip Homebox u Tehnologija i Tehnika forumu; evo uzeo sam ovo čudo, i naravno, tipično za mene, instalacija jednostavno nije mogla proći bez problema. naime, spojio sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| -PIMPTATICA- | Vip Homebox evo uzeo sam ovo čudo, i naravno, tipično za mene, instalacija jednostavno nije mogla proći bez problema. naime, spojio sam taj homebox(router) u komp s lan ethernet kablom. lampica data je blicala zeleno (što bi reklo da je jak signal). ali kad bi otišao na mrežne veze, i kliknuo connect na tu novonastalu local area connection ne bi se nikako spojila nego mi je više od sat vremena status bio: "acquiring network adress". i tu bi stao. e i još jedna stvar, na drugom kompjuteru u kući sam bez problema spojio, al na moj neće. hvala unaprijed ![]()
__________________ ---ex moderator--- |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Vip Homebox bit ce da je nest u postavkama mrezne kartice, mozda si odredio ip, a mora bit na automatic, ali ono.... samo nagadjam
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Vip Homebox pa evo tu indirektno kazes da imas mreznu karticu (bilo integriranu ili PCI)... jer lan ethernet kabel s konektorom RJ-45 ide u mrezne kartice! ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Vip Homebox u propertisima odgovarajuceg connectiona, tamo pod "general" imas one protokole pa probaj vidjet tamo pod properties od TCP/IP protokola, pa malo usporedjuj postavke s drugim kompom koji ti radi. al to je sve ako ako, nagadjam, najbolje bi bilo da nadjes nekog tko vec ima homebox i da mu radi
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Vip Homebox
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-06
Poruka: 1
![]() | Re: Vip Homebox mene zanima realna brzina korištanja interneta pomoću homebox-a. brzina u idealnim uvjetima je 386 kbit-a ako se korist umts, a realna brzina ovisi o trenutnoj zauzetosti bazne stanice. ??? taj sam odgovor dobio na informacijama u vip-u. ako se brzina može spustit do 300 kbit-a, to bih još i mogao tolerirati ali ako je za očekivati i brzinu do nekih 200 kbit-a, onda mogu homebox odmah izbaciti iz svih opcija mog priključenja na net. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vip Homebox Evo prošlo je već vremena od kada se nudi taj Homebox i ja ozbilnjo razmišljam da si ga uzmem za novi stan. Moje pitanje za one koji ga imaju: Kakvi su vam dojmovi nakon par mjeseci rada? Jeste zadoljni? Jesu vam tel. računi jeftiniji? Da li pouzdano radi?
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
![]() |
| Tagovi: homebox, vip homebox |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:54.

---ex moderator---