bit ce da je nest u postavkama mrezne kartice, mozda si odredio ip, a mora bit na automatic, ali ono.... samo nagadjam
Raspravljate o temi Vip Homebox u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; evo uzeo sam ovo čudo, i naravno, tipično za mene, instalacija jednostavno nije mogla proći bez problema. naime, spojio sam ...
---ex moderator---
bit ce da je nest u postavkama mrezne kartice, mozda si odredio ip, a mora bit na automatic, ali ono.... samo nagadjam
Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć'
Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
hm, imam li ja uopće mrežnu karticu?
---ex moderator---
bravo ja
još mi samo reci di su postavke mrežne stranice, pa ću ja prčkat malo.
hvala
---ex moderator---
u propertisima odgovarajuceg connectiona, tamo pod "general" imas one protokole pa probaj vidjet tamo pod properties od TCP/IP protokola, pa malo usporedjuj postavke s drugim kompom koji ti radi. al to je sve ako ako, nagadjam, najbolje bi bilo da nadjes nekog tko vec ima homebox i da mu radi
a što je to vip homebox ?
evo, pa citajVip - budi svoj*** Vip - budi svoj***
k-fLiP, mozda pomogne i ovo: Vip - budi svoj***
mene zanima realna brzina korištanja interneta pomoću homebox-a. brzina u idealnim uvjetima je 386 kbit-a ako se korist umts, a realna brzina ovisi o trenutnoj zauzetosti bazne stanice. ??? taj sam odgovor dobio na informacijama u vip-u. ako se brzina može spustit do 300 kbit-a, to bih još i mogao tolerirati ali ako je za očekivati i brzinu do nekih 200 kbit-a, onda mogu homebox odmah izbaciti iz svih opcija mog priključenja na net.
Evo prošlo je već vremena od kada se nudi taj Homebox i ja ozbilnjo razmišljam da si ga uzmem za novi stan.
Moje pitanje za one koji ga imaju:
Kakvi su vam dojmovi nakon par mjeseci rada? Jeste zadoljni? Jesu vam tel. računi jeftiniji? Da li pouzdano radi?
Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru.