| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Vip Homebox u Tehnologija i Tehnika forumu; nije mi jasno zašto hvalite taj optima t., ako niste znali optima pokriva samo 2 možda 3 grada, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-03-07 Godina: 21
Poruka: 1
![]() | Re: Vip Homebox nije mi jasno zašto hvalite taj optima t., ako niste znali optima pokriva samo 2 možda 3 grada, dok blatite homobox. Homebox nije zabranjen niti ce biti zabranjen, znate da vip koriste najviše korisnika u hrvatskoj, a t-com se boji da im ne preotmu i fiksnu telefoniju zato se je i digla sva ta bura oko zabrane. Evo ja koristin homebox i mogu rec da je odlican, prvo najeftiniji je u 150kn mjesecno imate 150min besplatnog razgovora, a kada prodjete taj limit prema fiksnoj mreži se naplacuje 10lipa, a mobitelima 1,50. Za internet je takodjer ok 1gb prometa ma mjesec, prema tome, trenutno najeftiniji ponudjac telefonije i interneta. Umts pokriva samo vece gradove dok Gprs pokriva sve ostalo, a gprs je nešto brži od dialup-a, a uastalom uvijek možete sredit satadsl. I nemam apsolutno nikakvih problem s njim sve radi savršeno A ovi šta kritiziraju vjerovatno su nepismeni!! Zivim na Hvaru (na selu) |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Vip Homebox optima nudi u 10 gradova pogledaj nahttp://www.optima.hr |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Banned | Re: Vip Homebox Citat:
| |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vip Homebox Citat:
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #17 (permalink) | |||
| Uvaženi forumas | Re: Vip Homebox Dnevnik jednog korisnika Vodafone Homebox od ViP-a i prevara s lošim uslugama O tehničkim karakteristikama i mogućnostima: Citat:
Citat:
Citat:
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |||
| | |
| | #18 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,843
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vip Homebox evo ekipa, razmisljam o ovome da ga kupim pa me interesira vase misljenje da li ga neko ima i kako je zadovoljan s njim? mozda ga neko od vasih prijatelja posjeduje pa znate njegovo misljenje? citao sam ove postove iznad i naravno da kod nas u Rvackoj nista ne moze biti savrseno...ma sta savrseno, da je barem optimalno ja bi bio zadovoljan. ![]() probao sam otvoriti onaj link od Iochanesa da provjerim datum kad je pisano to misljenje ali ga ne mogu otvoriti. mozda su se malo usavrsili u proteklom razdoblju, jer su vjerovatno na ho-ruk izbacili ovu uslugu da budu prvi, da zauzmu bolju poziciju na trzistu...iskreno se nadam da su postali bolji ukratko, 150kn mjesecno pretplata, ukljuceno 50min razgovora prema svim mrezama, i 1GB prometa, nakon tog iznosa 0.10kn/min prema fiksnoj mrezi, 0.20kn svaki sljedeci MB tj. 512MB za 100KN (sto je skuplje nego T-Com, to je istina)...trenutno mi racun za telefon dodje izmedju 120 i 180 kn bez interneta teoretske brzine su do 1.8Mbit/s (preko HSDPA signala, to mogu samo sanjati); 384Kbit/s (preko UMTS mreze koja postoji u vecim gradovima a posto sam u Rijeci to bi se moglo desiti); 220kbit/s (GPRS mreze) da se razumijemo, ja ne skidam sa neta filmove i igrice...meni net sluzi za ovakvu zajebanciju na forumu, internet bankarstvo i sl. stvari eto ukratko, bi to bilo sve zaista bih cijenio vasa iskustva s ovom spravicom narocito ako ga neko vec koristi, to bi bilo neprocijenjivo...za sve ostalo ce se pobrinuti mastercard ili american ![]() hvala unaprijed ekipa |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-05-07
Poruka: 62
![]() | Re: Vip Homebox Danas mi pričao frend, da mu ovi iz VIP-a naplaćuju vrijeme dok se poziv ne uspostavi, tj. dok zvoni. Čak i ako se nitko ne javi, opet mu naplate vrijeme koje mu je ''zvonilo'' dok nije prekinuo. Ima ga mjesec dana i već debelo požalio.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: homebox, vip homebox |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:08.