| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Vip Homebox u Tehnologija i Tehnika forumu; ne preporucam homebox nikako sto se tice interneta, pogotovo koji malo jacim userima!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vip Homebox evo samo kratko da vam javim za sta sam se na kraju odlucio odlucio sam se ipak za t-com MaxADSL paket 5GB samo sam uzeo WLAN rooter i karticu za laptop brzina 1Mbit/s download 256kBit/s upload (ovo su vjerovatno teoretske brzine) bumo vidjeli kako ce sljakati taj wireless zbog konfiguracije stana...nadam se da ce sve biti OK jos jednom da se zahvalim na vasim savjetima ![]()
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Banned | Re: Vip Homebox Citat:
moj izračun onoga kaj dobiješ ti je ( brzina_koju_prodaju / 8 ) * 0.7 djeliš sa 8 da dobije bajtove, i onda odbiješ oko 30% ... poprilično točno daje ![]() | |
| | |
| | #34 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vip Homebox recimo 100kB/s...znaci 6sec za otvoriti stranicu CP nije previse lose ali moze to mnogo bolje
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Banned | Re: Vip Homebox Citat:
![]() moram provjerit jel mi AdBlock uopće učitava slike ili ne .... znam da ih ne prikazuje, ali ne znam jel ih uopće učitava ... | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vip Homebox Citat:
morati cu i ja taj Adblock nabaviti negdje btw, koji anti-virus preporucas...ja imam norton...e sad ga neko hvali neko kudi naravno kritizuraju ga da dosta usporava comp ali zato prilicno hvale onaj njegov dio koji se zove Ghost
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Banned | Re: Vip Homebox Norton Ghost nije antivirus, nego utility za nekaj pedeseto ... Od antivirusa - Kaspersky (njega imam), od besplatnih - AVG https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865 |
| | |
| | #38 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vip Homebox Citat:
![]() Ghost (znam da nije anti-v) je samo dio nortona koji instaliras zajedno sa anti-v. koliko sam skuzio to je nesto kad formatiras, pa ti Ghost sacuva ili zapamti neke stvari ili nesto slicno...zaista neznam, nisam strucnjak...to mi je kompa neki dan objasnjavao
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 194
![]() | Re: Vip Homebox Ako malo koristis internet,isplatit ce ti se zbog malih telefonskih racuna!Ako visis na net-u,bolje bjezi od toga!Problemcica ima,ali ne toliko strasnih za one koji odu ponekad nesto pregledati,a sa prometom nema problema,treba sa tako sporom vezom nagurati 1 GB,vjeruj!Kod nas je slabiji signal,ne znam kako je u vecim gradovima i jeli brze i da li se pregura dozvoljeni promet brzo!Ako imas mogucnost Max Adsl-a,bolje odaberi to,ovaj uredjaj je za one koji nemaju drugih opcija ni mogucnosti!![]() |
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vip Homebox napokon sam sredio taj wireless i prilicno je brz moram priznati sad koristim firefox pa imam osjecaj da je, za nešto sitno, sporije učitavanje nego preko IE ali kad koristim IE nakon sat ili sat i pol mi samo pukne (page cannot be displayed) a radi mail, skype i ostalo ![]() brzina, pokazuje mi 54Mbps (vjerovatno mreža dopušta toliko)paket mi je 1Mbps...ali jako mi je brzo ucitavanje stranica a download je isto odličan...FF2.exe od 5.8MB je skinuo u 2 sec...ali doslovno 2 sec
| | |
![]() |
| Tagovi: homebox, vip homebox |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:02.

nije previse lose ali moze to mnogo bolje
Ako malo koristis internet,isplatit ce ti se zbog malih telefonskih racuna!Ako visis na net-u,bolje bjezi od toga!Problemcica ima,ali ne toliko strasnih za one koji odu ponekad nesto pregledati,a sa prometom nema problema,treba sa tako sporom vezom nagurati 1 GB,vjeruj!Kod nas je slabiji signal,ne znam kako je u vecim gradovima i jeli brze i da li se pregura dozvoljeni promet brzo!Ako imas mogucnost Max Adsl-a,bolje odaberi to,ovaj uredjaj je za one koji nemaju drugih opcija ni mogucnosti!