Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Vip Homebox u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim napokon sam sredio taj wireless i prilicno je brz moram priznati sad koristim firefox pa imam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-09-07, 12:30   #41 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Vip Homebox

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
napokon sam sredio taj wireless
i prilicno je brz moram priznati

sad koristim firefox pa imam osjecaj da je, za nešto sitno, sporije učitavanje nego preko IE ali kad koristim IE nakon sat ili sat i pol mi samo pukne (page cannot be displayed) a radi mail, skype i ostalo

brzina, pokazuje mi 54Mbps (vjerovatno mreža dopušta toliko)
paket mi je 1Mbps...ali jako mi je brzo ucitavanje stranica a download je isto odličan...FF2.exe od 5.8MB je skinuo u 2 sec...ali doslovno 2 sec
Isto kako onima koji su na DSL spojeni preko LAN (etherneta) pokazuje 100 mbps (kao meni) ... pokazuje ti maksimalnu brzinu sučelja ..

Razlike u brzini između browsera su poprilično subjektivna stvar, ali postoje ... najveći uzrok je razlika u rendering engine-u, dakle načinu kak se stranica kad se učita prikazuje ... neki čeka da se recimo cjela tabela učita dok pokaže, dok drugi počne prikazivat čim dobije nekaj podataka, neki isto radi sa slikama ... pa se i malo drugačije slažu dijelovi dok se učitava i zato "razlike u brzini" ...

realno, razlike su takve, da kad ne bi bilo različitih pristupa renderiranju stranica, nema šanse da primjetiš išta ..... no to ne sprečava hrpe ljudi da se kunu kak je njihov browser brži ili neka slična glupost ....

bitno je jel tebi browser radi posao koji treba na zadovoljavajući način .... meni je recimo Firefox nezamjenjiv zbog ekstenzija ... od nekih blesavih (poput prognoze vremena) do nekih koje mi ponekad spase živce i hrpu problema dok radim (Web developer ekstenzija recimo)
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-09-07, 12:42   #42 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,139
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

ma svaka čast Mr. Tišina
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 21:26   #43 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-12-06
Godina: 38
Poruka: 3
zecpec se izdvaja iz mase

Pozdrav!
I ja sam još jedan namagarčeni Vipov korisnok Homeboxa. U dva mjeseca ja imam već drugi uređaj jer su mi gospoda Vipovci velikodušno zamijenili kutiju koja je samoinicijativno blokirala i bezuspješno pokušavala "Inicijalizaciju". Nakon zamjene sve je navodno trabalo biti kao na reklami "Najbrži internet u Hrvatskoj", ali ŠI(U)PAK. Sve je počelo ispočetka. Samoinicijativna Inicijalizacija pa čak i samogašenje kutije. Bahata služba za korisnike me savjetuje da napravim novu instalaciju struje i da gospodinu Homeboxu dovedem solo utičnicu, čak ne ni solo produžni kabal, nebi da dijeli sa glupim TV-om ili Sat.
Nevoljko nude raskid ugovora, ali šta onda? Izvršio sam prenos broja. Kuda i kome onda? Ili ostati definitivno bez teleona i neta? Užas živi.
Ko ne mora neka NE uzima!
zecpec je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 20:20   #44 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 79
splicanin se izdvaja iz mase

stari sigurno si u medjuvrimenu rjesija problem...koji ti je hb i koji signal vatas...mozda mogu pomoc s nekim shemama
splicanin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 16:49   #45 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-12-06
Godina: 38
Poruka: 3
zecpec se izdvaja iz mase

Riješio sam .... .... se drugog po redu i dobio treći BIJELI HB. Signal je odličan, EDGE 3 od 4 crtice. I ovaj treći je jednom blokirao. Više mi je muka od svega toga. Kažu da sam izdvojeni slučaj, da nisu imali nikoga sa toliko problema. Možda se kakva kosmička energija provlači kroz moju kuću pa j..be stvar
zecpec je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 07:35   #46 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-03-08
Poruka: 1
dacod se izdvaja iz mase

nisam primjetio da je itko spominjao velicinu racuna na kraju mjeseca. zanima me dal se smanje troskovi, jer bi uzo homebox iskljucivo iz tog razloga. trenutacno imam oko 300kn za tel+int. internet bi koristil minimalno - skinut koji mejl i pogledat par stranica. a i s obzirom da je zadnji post od 11/2007, ima li kakvih poboljšanja u cijeloj prici
dacod je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 10:49   #47 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-04-08
Godina: 27
Poruka: 5
ljutita se izdvaja iz mase

caprkajuci po forumu naisla sam na ovu temu VIP HOMOBOX, zapravo nisam naivno naisla nego sam isla vidjeti jesu li ljudi zadovoljni sa vip homobox-om. ja sam se prikljucila na to sranje ne znajuci da je sranje prije mjesec dana i dobila sam racun za onesvjestiti se. Tko god kaze da je 1GB dovoljan nije, meni su poceli naplacivati i prije potrosenog 1GB, obracunska jedinica im je 1MB koja iznosi 0,20lipa, pa sada vi meni recite za obicno surfanje to je previse pogotovo u doba flata.ljudi pazite se za samo surfanje ne skidajuci niti jedan film ,niti jednu pjesmu (samo gledanje moj-posao,posao.hr,nekretnine ,index-stranica) dobila sam racun od 770kn.PAZITE LJUDI NE VJERUJTE ONIM NJIHOVIM 150kn MJESECNO ČISTA LAZ.
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 16:58   #48 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-05-08
Poruka: 2
gulli13 se izdvaja iz mase

Imam ga ja vec godinu dana i stalno neki problemi! Ali stalno neke sitne razlike u racunima od onoga sta sam ocekivao! Dok prije dva mjeseca nije sve prolupalo ,najprije za 2 mjesec 450kn pa za 3 mjesc 300kn,4mjesec 500kn!I onda T-com akcija i ja uzmem fiksni telefon i flat rate,iskopcam Lan kabel od homeboxa i ukljucim Maxadsl! S obzirom da dosta ljudi ima homebox broj ja ostavim ukljucen telefon!Sv1kog 15 u mjesecu mi je obracunsko razdoblje pa s obzirom da ne mogu raskinuti ugovor koji traje do 4/09 ukljucim ja "najbrzi internet u Hrvatskoj" a ono gle iznenadenja moj Hombox napravio 6gb prometa! Ja njih zove ,a oni mi govore jeste li iskljucili Wlan! Kakav Wlan iskljucio kad ga nisam nikada ni ukljucio! oni meni na pa on je tvornicki ukljucen pa ste ga trebali iskljuciti! I tako oni mene provedu kroz Wizarda i ja ga iskljucim u naprednim opcijama!Ja to napravim i fakat ono nestanu sa displeja prikljuceni uredaji!I meni sine da su oni racuni koji su mi bili malcice preveliki s obzirom da sam kontrolirao surfanje ubiti napravili neki moji susjedi sa Wlanom!I to bi sve bilo uredu da me nisu poceli uvjeravati da to pise u korisnickim uputstvima,kako treba iskljuciti Wlan opciju sto nije istina vec pise, sada cu citirati:"Na novom Homeboxu koji kupite u Vip prodajnom mjestu WLAN je inicijalno iskljucen" i "Ako zelite koristiti samo kabel za povezivanje racunala i Homeboxa,nije potrebna nikakva daljna konfiguracija.Jednostavno-otvorite web preglednik(browser) i surfajte internetom." I pustimo sve probleme sa pucanjem veze, blokiranjem Homebox ali da me prave budalom to je nedopustivo! Imali netko rijesenje kako da raskinem pretplatu!
gulli13 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 07:38   #49 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-04-08
Godina: 27
Poruka: 5
ljutita se izdvaja iz mase

raskinuti ugovor ne mozes nikako ,mozes samo zamrzavati na 9mjeseci ali dok ti je racun zamrznut ne tece ti ugovor. Za taj Wlan sam ja pitala operatera koji mi je dosao prikljucti uredaj, pa mi je rekao da sam ja preko kabela i da mi nitko ne moze uskakati na internet.No ja vise njima nista ne vjerujem pa cu ja to vec danas provjeriti. Meni se dogodila i druga stvar sa dragim Vip-om. nakon abnormalne cifre za internet pokusala sam se zaliti i poslala zalbu sa prodajnog mjesta tj. od vip-partnera,ali nakon nekoliko dana meni stize opomena za neplaceni racun. Ja zovem i pitam kakva opomena kada mi nisu odgovorili na zalbu,a oni ce eni kako zalba nije ni zaprimljena jer zna se to dogoditi ako saljete od vip partnera. Nastaje ludilo. Oni su trebali izdati prirucnik kako ,od koga i kada pisati zalbe.strasno. Ljudi izbrisite svoje podatke sa racuna, skenirajte i saljite na mailove frendovima a oni dalje. Da se jednostavno prosiri negativan reklama.
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 13:43   #50 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-05-08
Poruka: 2
gulli13 se izdvaja iz mase

Ja sam se zalio na visinu zadnjeg racuna od cca.450 kn i rekli su mi da mi mogu ponuditi da na sljedecem racunu ne naplate pretplatu od 150kn,a za ovaj sljedeci racun ne mog napraviti nista dok ne bude kreiran pa da se tada zalim! Usput taj racun sada iznosi 1300kn ,a meni je homebox bio ukljucen samo tjedan dana i to samo telefon!
gulli13 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: homebox, vip homebox

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113