| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Vip Homebox u Tehnologija i Tehnika forumu; dobrodosao u svijet "velikih potrosaca" interneta.Meni je ne shvatljivo da danas u eri telekomunikacija i interneta obicni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-04-08 Godina: 27
Poruka: 4
![]() | Re: Vip Homebox dobrodosao u svijet "velikih potrosaca" interneta.Meni je ne shvatljivo da danas u eri telekomunikacija i interneta obicni surfer placa skoro 200E pretplatu iznad svakog razuma je. Ja sam se zalila jer nisam bila upozorena na 0,20lipa /MB, a oni su mi rekli da se cijenik nalazi na prodajnom mjestu .Takodjer prvo se govorilo o nekih 15 dana probnog roka ,a kasnije mi je receno da je 5 dana. Ljudi moji pitat cu ja njih kada dade europska unija hoce li se moci ovako bahato ponasati i pljackati. U zemljama zapadne Europe nema uopce opcije 1GB vec je sve flat. Imam prijedlog ,a da im svaki dan pisemo zalbe na onaj njihov mail za zalbe ,moze biti i istog sadrzaja.
__________________ lju:tita |
| | |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Vip Homebox ljudi, homebox je zivo sranje...imam ga vec vise od pola godine i znam o cem pricam...pretplata je prevelka makar imali taj 1GB prometa i 50 minuta razgovora besplatno...da je samo recimo dodatni megabajt 2 umjesto 20 lipa i da se naplata dodatnih mega drukcije radi bilo bi mi lakse zivjeti...ovako...strava i uzas surfati s time, a sve samo zato kaj nemam prokletu zicu na krovu...mogu rec da sam cak i zadovoljan time sto derem po HSDPA signalu bez popratnih problema... i to bi cak i bio savrsen uredaj da su neke druge stavke napravljene kak spada...posebno me u oci bode kolicina podataka...ono...ja neznam danas nikoga kome bi 1gb bio dostatan makar i za obicno surfanje. ja jedva prezivim s time.. i to koristim jos onaj fastnet da mi ne papa prebrzo. citam na forumima da ekipa s flatom skida po nekoliko gigi dnevno a mjesecno po stotinjak....50, 100, 200...gige im sam lete...a ja se moram s ovim smecem suzdrzavat...napravil sam si sistem tak da po danu mogu max potrosit 33 mege da zdrzim s tom gigom da kraja mjeseca... ne secam se kad sam zadnji put pogledal kakav veci filmic na youtube-u, pjesme skidam svaki prestupni mesec i ak skinem 5 komada jos je dobro...programceke od 10 mega na vise cak ni ne skidam jer znam kolki mi je limit. ne secam se kad sam skinul neki program od 300 mega il neka uputstva...bilo kaj kaj je vece od 10 mega pojedinacno...slike...da ni ne pricam...opce ih vise ne gledam, totalno sam si iskljucil prikazivanje slika...a ak se desi da ocu neku pogledat stavim si u sugavom fastnetu kvalitetu na najnizu...opet, da mi ne cuga mege svaki dan gledam brojac i pitam se kam idu te mege i razmislim na kaj sam ih ovaj mjesec potrosil i skuzim da ih nisam potrosil na nis...sam na citanje tekstova, pokoji mp3, i pokoju sliku, dok istovremeno neka ekipa na flatu (il nekom paketu od 10 gigi s dodatnom gigom za 20 a ne 200 kuna) skuri tu gigu za sat-dva a ja se moram opako kontrolirat da ne prekoracim istu da mi ne bi dosel papreni racun doma... nema smisla slat im tuzbe, zalbe, kurce, palce...jer nis od toga...nitko njih nece natjerat da smanje cijenu pretplate ili dodatne gige ili da povecaju s besplatnih 1Gb na recimo 5-10... il da cak stave flat (jer priznali mi ili ne za iste novce koje mi placamo neko je na flatu s brzinom od 2 mbita), da poboljsaju uslugu tj povecaju pokrivenost....i sve kaj se veze uz to...najbitnije od toga da nam isporuce uredaje napravljene kalendarske 2008 godine a ne iz 2003 koji vani ne da nebi prosli nego bi bili poslani direkt na unistavanje....al eto...HAT ocito kao i HTu podilazi i VIPu i dozvoljava im serifovanje...nesto u cemu je sam gradonacelnik bandic vrlo spretan...a da sam ne spominjem, svima njima omiljenog mentora i uzora, busha....jebiga, banana drzava di bolje prode onaj koji laze i vara te krade ogromne pare od onoga koji je posten i posteno svoj kruh zaraduje....strava je sve to...jedva cekam dan kad cu dobit fiksnu liniju da se oslobodim ovog sranja koje mi je zasad jedini izbor (koji bi cak bio konkurentan da se ovi jako losi temelji razrade do kraja) jer se ovak osecam ko da sam ovca na sisanju...kad bi sirokopojasni internet trebao biti najnormalnija i najjeftinija stvar, kako je recimo u razvijenijim zemljama na koje se tolko pozivamo kod nas je to jos u zacecima jer smo mi prakticki odlagaliste starih tehnologija...tvrdim da se ulozi lova i napor u poboljsanje i unapredenje unfrastrukture da bi cijela hrvatska imala jeftini sirokopojasni internet, danas nezamislivih brzina....mislim ako moze brat slovenac imat 20 - 100 mbit mrezu zasto onda ja nebi mogao....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. Zadnji Uredio macor : 07-05-08 u 20:50. |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-12-06 Godina: 38
Poruka: 3
![]() | Re: Vip Homebox DOBIO SAM RASKID UGOVORA ![]() Zahvaljujući usranoj seriji HB uređaja, a promijenio sam ih 3 i niti jedan ne radi kako treba, i tonu poziva korisničkoj službi i inzistiranja da svaki puta upišu žalbu u moj HB portofolio, jedan ljubazni gospon rekao mi je da mi nemogu pomoći i da mi nude raskid ugovora bez obaveza. ![]() HT su lopovi ali barem imaju Flat na ADSL-u! |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Vip Homebox vidis....za tim rjesenjem i ja trcim....raskid zahtjeva bez obaveza i prelazenje makar na HT ADSL s flatom
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-06-08
Poruka: 1
![]() | Re: Vip Homebox Ne uzimaj homebox ako nemaš drugog izbora!! ![]() Ovo ograničenje na 1GB prometa (ako ne želiš plaćati više) jednako je samobujstvu! Jel ima netko ideju kako da natjeramo Vip da nam da još barem 2GB.. jel moguće nešto izorganizirati? nekakve prosvjede ![]() |
| | |
| | #57 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Vip Homebox nemres nis protiv tih igraca....taman da i prosvjede radis...jer gledaj...homebox je na zacecima bio zamisljen kao bezicni net i to za svega 200 korisnika...al kad su vidli da mogu lupit velku cijenu pretplate i dodatnih megi fino su poceli prakticki dijelit sakom i kapom...nije ti to mala lova...cijene ce drzat kaj duze ce moc jer ocito nitko u inspektoratu i u HAT-u ne reagira na to a oni se brane time da su cijene bile istaknute (neznam gdje) i da smo ih mi prihvatili...ista stvar i s onim probnim rokom od 5 dana...u tih 5 dana niti zamislit nemres kak ce uredaj radit nakon mjesec dva...ma...jedino rjesenje je trpit to dok se ne bude u mogucnosti uzet bolje rjesenje...ovak se mozemo zalit kolko ocemo al kaj nam to znaci kad njima nije u interesu...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
![]() |
| Tagovi: homebox, vip homebox |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:01.

rekao mi je da mi nemogu pomoći i da mi nude raskid ugovora bez obaveza. 

Jedva cekam 10 mjecec da mi izađe pretplata, da mogu promjeniti operatera.
reskupi GB,prespor internet,prevelik ping....