Stranica 8 od 8 PrvoPrvo ... 345678
Pokazujem rezultate 71 do 73 od 73

Vip Homebox

Raspravljate o temi Vip Homebox u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Ljudi, dobio sam ADSL! rješio sam se VIPa čist lako, ugovor je bil krivo ispunjen od "njihove" strane i dobio ...

Starter Avatar od korisnika romulus5
    Datum registracije
    25-01-06
    Poruka
    27
    Liked
    0 times

Re: Vip Homebox

Ljudi, dobio sam ADSL!
    rješio sam se VIPa čist lako, ugovor je bil krivo ispunjen od "njihove" strane i dobio sam raskid čist lako.

Starter
    Datum registracije
    10-02-10
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: k-fLiP Pogledaj Poruke
    evo uzeo sam ovo čudo, i naravno, tipično za mene, instalacija jednostavno nije mogla proći bez problema.

naime, spojio sam taj homebox(router) u komp s lan ethernet kablom. lampica data je blicala zeleno (što bi reklo da je jak signal).
    ali kad bi otišao na mrežne veze, i kliknuo connect na tu novonastalu local area connection ne bi se nikako spojila nego mi je više od sat vremena status bio: "acquiring network adress". i tu bi stao.

e i još jedna stvar, na drugom kompjuteru u kući sam bez problema spojio, al na moj neće.

hvala unaprijed
    ljudi pomozite, ja sam početnik i ne znam kako se uključiti u razgovor želim nešto pitati

Starter
    Datum registracije
    10-02-10
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Imao sam vip homebox i istekao mi je ugovor koji ne želim produžiti. Napravio sam raskid i uređaj nisam trebao vratiti. Kako mogu iskoristiti uređaj (dali se to uopće može) jer je to u biti ruter. Molim, ako neko zna o ovome, da me uputi i malo pojasni. Hvala!!!

Stranica 8 od 8 PrvoPrvo ... 345678

Lajkaj nas na Facebooku