Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Vista izgled za Xp u Tehnologija i Tehnika forumu; Ako ste zadovoljni kako vam radi komp sa instaliranim Win Xp, a sviđa vam se izgled Win viste instalirajte si ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-10-07, 16:02   #1 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,216
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga
Vista izgled za Xp

Ako ste zadovoljni kako vam radi komp sa instaliranim Win Xp, a sviđa vam se izgled Win viste instalirajte si ovaj dodatak, i uživajte....

Ja sam instalirao, i baš mi se sviđa... ima dosta promjena u odnosu na xp, i dosta novih funkcionalnih stvari

XP-->Vista
gggiga je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 22:26   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 24-12-07
Poruka: 7
Teo123 se izdvaja iz mase
Re: Vista izgled za Xp

Vista izgled je teško sranje
Teo123 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 18:32   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-07-07
Poruka: 174
denona100

jel ima virusa ili adwera na tom programu
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 18:50   #4 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,124
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Imao sam to davno nekada i nimalo mi se ne sviđa

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 20:29   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,366
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

koristil sam nekada onaj programcek....Vista Inspirat Brico pack....cist solidno al nije mi sjel izgled...tak da sad furam xp-e s royal temom....zapravo isto kao i serijska tema od xpa al profinjenija...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-01-08, 16:35   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-02-07
Poruka: 406
Saitek se izdvaja iz maseSaitek se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Saitek

Ma neisplati ti se to il uzmi vistu il xp ako bas os uzmi XP black editon.
Ja sam koristio i Vistu i XP. Samo za vistu nema bas puno programa i ona je relativno nova. Sad se proizvode igre i za xp i za vistu ali vista puno vise zahtjeva kod igre
Saitek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 11:49   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-03-07
Poruka: 88
koktelici se izdvaja iz mase

zna li 'ko di ima tema za xp koje se mogu primjenit bez patch-eva? nemam dobrih iskustava sa tim raznoraznim patch-evima.
koktelici je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 16:23   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,366
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

napisal sam gore....al ocito nisi procital nis....program se zove Vista Inspirat Brico Pack....kad ga se instalira ima oko 250-300 mega al ti xpee transformira u vistu kakti....ima i nekih dodataka inace za skinut koji nisu u tom paketu a ticu se recimo onog efekta kad se mjenjaju prozori....nes tipa 3D prikaz.....al posto u orginal visti ne radi bas najbolje i tak fluidno, onda mozes zamislit kak je s ovim....inace je ta fora ukradena s mac osx-a al nisu uspjeli bas to sredit windoz strucnjaci....

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 12:12   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Mene zanima da li to mijenja samo izgled ili ima utjecaje na programe? Da li nakon toga se mogu ponovno vratit na xp izgled? ja sam skinuo neki tranformer s download.hr-a ali mislim da je isti princip
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 12:35   #10 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,216
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Ja sam imao onaj od gore. Ne mjenja ti ništa u radu s programima, i može se maknit bez problema...

Ja sam ga obrisao, jer mi je malo dosadilo.
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: izgled, vista

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108