| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Vista izgled za Xp u Tehnologija i Tehnika forumu; Ako ste zadovoljni kako vam radi komp sa instaliranim Win Xp, a sviđa vam se izgled Win viste instalirajte si ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Član | Vista izgled za Xp Ako ste zadovoljni kako vam radi komp sa instaliranim Win Xp, a sviđa vam se izgled Win viste instalirajte si ovaj dodatak, i uživajte.... Ja sam instalirao, i baš mi se sviđa... ima dosta promjena u odnosu na xp, i dosta novih funkcionalnih stvari XP-->Vista
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Vista izgled za Xp Imao sam to davno nekada i nimalo mi se ne sviđa
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Vista izgled za Xp koristil sam nekada onaj programcek....Vista Inspirat Brico pack....cist solidno al nije mi sjel izgled...tak da sad furam xp-e s royal temom....zapravo isto kao i serijska tema od xpa al profinjenija...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Vista izgled za Xp Ma neisplati ti se to il uzmi vistu il xp ako bas os uzmi XP black editon. Ja sam koristio i Vistu i XP. Samo za vistu nema bas puno programa i ona je relativno nova. Sad se proizvode igre i za xp i za vistu ali vista puno vise zahtjeva kod igre |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Vista izgled za Xp napisal sam gore....al ocito nisi procital nis....program se zove Vista Inspirat Brico Pack....kad ga se instalira ima oko 250-300 mega al ti xpee transformira u vistu kakti....ima i nekih dodataka inace za skinut koji nisu u tom paketu a ticu se recimo onog efekta kad se mjenjaju prozori....nes tipa 3D prikaz.....al posto u orginal visti ne radi bas najbolje i tak fluidno, onda mozes zamislit kak je s ovim....inace je ta fora ukradena s mac osx-a al nisu uspjeli bas to sredit windoz strucnjaci....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vista izgled za Xp Mene zanima da li to mijenja samo izgled ili ima utjecaje na programe? Da li nakon toga se mogu ponovno vratit na xp izgled? ja sam skinuo neki tranformer s download.hr-a ali mislim da je isti princip
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: izgled, vista |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:36.