| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi VoIP - Voice over IP u Tehnologija i Tehnika forumu; U "pretraži" sam upisao VoIP i jako sam se iznenadio kada sam vidio da nema ovakve teme. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | VoIP - Voice over IP U "pretraži" sam upisao VoIP i jako sam se iznenadio kada sam vidio da nema ovakve teme. Ja već dugo koristim VoIP Stunt i jako sam zadovoljan njime, 2 centa mi je minuta razgovora prema Hrvatskoj. Sada se pojavio neki JustVoip i njihova cijena poziva je 0,01 $ iliti samo 1 cent po minuti prema Hrvatskoj. Zanima me jel ga netko isprobao i jeli ovako dobar kao VoIP Stunt, iako sve više mislim da je to sve ista tvrtka, i da bi kvaliteta razgovora trebala biti ista. Imam problem i oko uplata, pa me zanima vaš prijedlog na koji način uplatiti. Zadnji put sam to napravio preko moneybookers-a, ali taj način je ukinut. Sada se može preko Western Uniona, pa me zanima vaše iskustvo i način uplate. Unaprijed zahvaljujem ![]() A u međuvremenu pronađoh i za besplatne pozive u Hrvatsku! LowrateVoip.com Zadnji Uredio zeljonar : 03-05-07 u 01:21. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: VoIP - Voice over IP Ja rješio i pitanje uplate preko "Voip Resellers-a". Nađete čovjeka koji sve za Vas obavi i pozivate tih 120 dana do mile volje. Downloadate program za pozivanje na LowrateVoip.com i napavite USB telefon, prvih 30 dana su besplatni pozivi unutar Hrvatske nakon što uplatite 10 eura, a idućih 90 dana Vam se minuta naplaćuje 1 cent! ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter | Re: VoIP - Voice over IP Tema je zaista stara, ali zaista.....zar se na ovom forumu ne pise o Voipu??? Trenutno je u igri nekih 25 voip programa Betamaxa. Dobro, nisu bas savrseni.....SZK im u stvari gotovo i ne postoji, znaju naplacivati free pozive i prije nego isteknu free dani ili minute, no i dalje su naj povoljniji na Voip sceni. Bar ja do sad nisam naisao na nista tako povoljno. Trenutno za pozive u HR postoji par programa koji su "besplatni". za pozive u HR: Nonoh 12voip Lowratevoip ovdje imate jos par voipova zanimljivih za pozive u hr ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: voip |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:15.

Svi smo mi MASS SARR