| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi web cam u Tehnologija i Tehnika forumu; kupio sam web cam i iso sam je instalirati po upustvima... 1. instalirati driver s cd-a (to sam ucinio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-04-07 Godina: 16
Poruka: 1
![]() | web cam kupio sam web cam i iso sam je instalirati po upustvima... 1. instalirati driver s cd-a (to sam ucinio normalno i nema problema) 2. ukljuciti u usb port...kada sam ukljucio pojavio mi se preoblem "camera is unplugged" i nesto files needed (the file"kstvtune.ax" on windows xp profesional SP 2 cd is needed" moze li mi itko pomoci ? hvala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: web cam Pa ubaci taj cd da si windowsi iskopiraju file koji nedostaje ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-03-07 Godina: 23
Poruka: 12
![]() | Re: web cam Napravi desni klik na MY COMPUTER/PROPERTIES/HARDWARE/DEVICE MANAGER/ nadji je tamo "camera" u popisu hardwera i na to klikni desni klik properties i iz izbornika klikni update driver i samo prati upute. NAPOMENA:Tijekom ovog postupka treba ti bit umetnut CD od kamere u CD ROOM.
__________________ Zlaja |
| | |
![]() |
| Tagovi: cam, web |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:33.