Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi WGA Notifications u Tehnologija i Tehnika forumu; Windows Genuine Advantage Notifications - kaj je to? Sad mi je iskočio windows update i htjelo mi je instalirati ovaj program ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-03-07, 22:05   #1 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,243
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
WGA Notifications

Windows Genuine Advantage Notifications - kaj je to?

Sad mi je iskočio windows update i htjelo mi je instalirati ovaj program

Piše ovako
Citat:
What is WGA Notifications?

Windows Genuine Advantage Notifications is a program that helps Microsoft fight software piracy and helps you validate that the copy of Microsoft Windows XP installed on your computer is genuine and properly licensed.

By confirming that your copy of Windows XP is genuine, you can take advantage of all the capabilities, support, and continuous improvements—as well as the peace of mind—that come with using genuine Windows. If your copy is not genuine, WGA Notifications will provide periodic reminders to help you take the appropriate action. It's part of Microsoft's commitment to making sure that you have the best possible user experience with Microsoft software.

Jel bu ovo skužilo da moja kopija windowsa, jel, i nije baš originalna pa bu me nekaj zajebalo?
Ili to mogu normalno pustiti da se instalira?

Napravim cancel instalacije al se opet za par minuta javi i traži instalaciju updatea

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 22:08   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-01-07
Godina: 24
Poruka: 536
vedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono nešto
Re: WGA Notifications

Nebude ti nikaj škodilo, osim kaj bude reklo da imaš piratizirane windowse ili da ti je trgovac uvalio nelicencirani software...
vedo777 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 22:09   #3 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Nikad vidio u životu, ali jesi li probao ovo napraviti:

Start->Settings->Control Panel
Security Center->skroz lijevo->Change the way Security Center alerts me
i skineš kvačicu za update, ja sam na XP-u skinuo za sve

Neznam dal će ti pomoć jer fakat nisam ovo nikada vidio, ali ovisi i o tome kakav si crack stavio, dal možeš sa Windows stranice skidati update?
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 22:10   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

vedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono nešto

Update-ovi ti se i dalje budu skidali, ali nebudeš ih mogel skidati direktno s Microsoftove stranice. I "nebudeš" mogel instalirati, npr, Windows Media Player, Internet Explorer... To ti je kod mene već godinama tak.

Zadnji Uredio vedo777 : 20-03-07 u 22:12.
vedo777 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 22:12   #5 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: vedo777 Pogledaj Poruke
Update-ovi ti se i dalje budu skudali, ali nebudeš ih mogel skidati direktno s Microsoftove stranice. To ti je kod mene već godinama tak.
Ma znam to

Ali imao sam negdje crack za Windows XP, (imam legalnu verziju sada ), da ako imaš original cd-key (upisan, idalje je to ilegalna verzija ) da ti ga krekira da možeš drito sa Windowsove str skidati update, naravno jebao me samo jer sam išao sa Firefoxom , inače je radio, majke mi
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 22:13   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

hahahaha ... (sorry)

WGA je ti je MSova fora kojom se bore protiv pirata, jedino kaj se zeznulu dosta toga u implementaciji (bilo je oko 20% false positve-a), pa su sad to malo razvodnili .. najviše kaj ti se može dogodit (s trenutnim postavkama WGA) je da ti piše da MS misli da možda imaš piratske win ...

međutim ... MS može bilo kad podići stupanj i onemogućit ti pristup update-ima, pa čak možda i više ...

postoji hrpa alata za micanje WGA ... google is your friend ...

osobno - nemam problema, nikad nisam išo na win update (ustvari mi je update service isključen kompetno, kao i security center)
patcheve rađe skidam u nekim paketima ... trenutno mi je Autopatcher najbolji za to ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 22:16   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Nebreš s Firefox-om update-ovati windowse!
Znam i ja za crack. Ali to ti opet ovisi o ediciji Windowsa, što sam i sto negdje pisal.
Ma, Rusi čuda rade! Amerika je godinama iza njih. Oni praktički ne stignu napraviti zaštitu, neki Rus već ima rješenje kako ju zaobići.
Tako da je WGA mačji kašalj.
vedo777 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 22:20   #8 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,243
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Hvala na odgovorima, probat ću ne instalirati to i onda možda isključiti taj windows update.

A neznam od kud mi se skidaju ti updateovi
Znam da se svako malo javlja taj windows update i instalira nekaj.

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 22:21   #9 (permalink)
Banned

silence

pa neću piratizirat najjeftiniju ...
nije beg cicija ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-07, 22:21   #10 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
Hvala na odgovorima, probat ću ne instalirati to i onda možda isključiti taj windows update.

A neznam od kud mi se skidaju ti updateovi
Znam da se svako malo javlja taj windows update i instalira nekaj.

AutoPatcher.com

bila je ndavno tema o ovome programu .. ali evo
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: notifications, wga

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113