| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi WGA Notifications u Tehnologija i Tehnika forumu; Windows Genuine Advantage Notifications - kaj je to? Sad mi je iskočio windows update i htjelo mi je instalirati ovaj program ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Veteran | WGA Notifications Windows Genuine Advantage Notifications - kaj je to? ![]() Sad mi je iskočio windows update i htjelo mi je instalirati ovaj program Piše ovako Citat:
Jel bu ovo skužilo da moja kopija windowsa, jel, i nije baš originalna pa bu me nekaj zajebalo? Ili to mogu normalno pustiti da se instalira? Napravim cancel instalacije al se opet za par minuta javi i traži instalaciju updatea ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: WGA Notifications Nikad vidio u životu, ali jesi li probao ovo napraviti: Start->Settings->Control Panel Security Center->skroz lijevo->Change the way Security Center alerts me i skineš kvačicu za update, ja sam na XP-u skinuo za sve ![]() Neznam dal će ti pomoć jer fakat nisam ovo nikada vidio, ali ovisi i o tome kakav si crack stavio, dal možeš sa Windows stranice skidati update? ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: WGA Notifications Update-ovi ti se i dalje budu skidali, ali nebudeš ih mogel skidati direktno s Microsoftove stranice. I "nebudeš" mogel instalirati, npr, Windows Media Player, Internet Explorer... To ti je kod mene već godinama tak. ![]() Zadnji Uredio vedo777 : 20-03-07 u 22:12. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: WGA Notifications Citat:
![]() Ali imao sam negdje crack za Windows XP, (imam legalnu verziju sada ), da ako imaš original cd-key (upisan, idalje je to ilegalna verzija ) da ti ga krekira da možeš drito sa Windowsove str skidati update, naravno jebao me samo jer sam išao sa Firefoxom , inače je radio, majke mi ![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned | Re: WGA Notifications hahahaha ... (sorry) WGA je ti je MSova fora kojom se bore protiv pirata, jedino kaj se zeznulu dosta toga u implementaciji (bilo je oko 20% false positve-a), pa su sad to malo razvodnili .. najviše kaj ti se može dogodit (s trenutnim postavkama WGA) je da ti piše da MS misli da možda imaš piratske win ... međutim ... MS može bilo kad podići stupanj i onemogućit ti pristup update-ima, pa čak možda i više ... postoji hrpa alata za micanje WGA ... google is your friend ... osobno - nemam problema, nikad nisam išo na win update (ustvari mi je update service isključen kompetno, kao i security center)patcheve rađe skidam u nekim paketima ... trenutno mi je Autopatcher najbolji za to ... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: WGA Notifications Nebreš s Firefox-om update-ovati windowse! ![]() Znam i ja za crack. Ali to ti opet ovisi o ediciji Windowsa, što sam i sto negdje pisal. Ma, Rusi čuda rade! Amerika je godinama iza njih. Oni praktički ne stignu napraviti zaštitu, neki Rus već ima rješenje kako ju zaobići. Tako da je WGA mačji kašalj. ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Veteran | Re: WGA Notifications Hvala na odgovorima, probat ću ne instalirati to i onda možda isključiti taj windows update. ![]() A neznam od kud mi se skidaju ti updateovi Znam da se svako malo javlja taj windows update i instalira nekaj.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Banned | Re: WGA Notifications Citat:
AutoPatcher.com bila je ndavno tema o ovome programu .. ali evo ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: notifications, wga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:15.

pa bu me nekaj zajebalo?