| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi windows movie maker u Tehnologija i Tehnika forumu; ako neko ima iskustva, zanimaju me prednosti i nedostaci... alternative? Imam nekog home made materijala na kameri i htio bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | windows movie maker ako neko ima iskustva, zanimaju me prednosti i nedostaci... alternative? Imam nekog home made materijala na kameri i htio bi napraviti neki zanimljiv filmic, movie maker mi je vec na kompu i izgleda kao solidno, ali iz iskustva znam da nis sto je u paketu s windowsima ne moze biti predobro... znaci u pitanju je movie making, zanima me program za koji ne treba puno znanja a puno nudi... da je user friendly... prijedlozi, savjeti?
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Ulead VideoStudio pinacle studio neki vegas nesto... ima CyberLink PowerDirector Expres ili CyberLink Producer, neznam koji je od ta dva za uređivanje filmica... pinacle je najbolji koliko znam, iako mu ovaj cyberlinkov izgleda kako slicno... sa ulead sam radio...ok je...nisam se previse igrao s time ali sa bilo kojim od ovih se da nesto lijepo slozit! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | bas skidam ulead video studio 9.... inace, ti si bio napravio onaj filmic za croportal... s cime?
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | imam filmic na kompu, zove se croportal_cyrus.wmv... ako nisi ti radio, onda sigurno znas ko je... s cim je to napravljeno?
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | pogledaj www.biganimal.org filmici koji su tamo su rađeni sa pinacle studiom, a isto ti ispadne i sa ulead..sve je to isti klinac...neki imaju vise efekata, drugi manje....i u principu to je to |
| | |
![]() |
| Tagovi: maker, movie, windows |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 11:27 |
| 12 full filmova | Slider | Recycle Bin | 8 | 19-12-05 20:04 |
| Windows NT Boot Proces | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:17 |
| Microsoft Windows 2000 arhitektura | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 21-10-05 16:17 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:37.