Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Windows Vienna tj 7 u Tehnologija i Tehnika forumu; Novi Windows, ranije poznat pod kodnim imenom Vienna, preuzeo je novo interno kodno ime - 7, ponovo će se pojaviti u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-04-08, 09:35   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 101
don.pancho se izdvaja iz mase
Windows Vienna tj 7

Novi Windows, ranije poznat pod kodnim imenom Vienna, preuzeo je novo interno kodno ime - 7, ponovo će se pojaviti u 32 i 64-bitnim verzijama.

Na konferenciji u Orlandu, Microsoftovi predstavnici su potvrdili da će se nova verzija Windows operativnog sistema na tržištu pojaviti kroz tri godine. Novi Windows, ranije poznat pod kodnim imenom Vienna, preuzeo je novo interno kodno ime - 7, ponovo će se pojaviti u 32 i 64-bitnim verzijama.

Microsoft i dalje pokušava da skrati vrijeme između predstavljanja svojih operativnih sistema, no zanimljivo je kako će se do izlaska Windowsa 7 pojaviti vjerovatno 3 verzije Appleovog Mac OS operativnog sistema, što bi moglo utjecati na smanjenje tržišnog udjela Microsoftovog operativnog sistema.

Moje mišljenje je da se Microsoft bez razloga požurio napraviti novi OS i to samo 2 god nakon ispuštanja Viste! Ja osobno koristim Vistu i prezadovoljan sam s njom (točno je da još ima bugova ali ništa što jedan SP neće srediti!) Ako saznate nešto novo ili ako želite izreči svoje mišljenje o tom novom OS-u ili uspoređivati s prethodnima, ova tema je upravo za to...
don.pancho je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 11:21   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-01-07
Poruka: 271
vacs se izdvaja iz mase
Re: Windows Vienna tj 7

iskreno,dobro je da pozuriva sa windows seven jer vista je za kurac,imam vistu na laptopu radi isprobavanja a na komp lastxp i mogu ti reci da je lastxp daleko bolji od viste,puno brzi i stabilniji,a i izgled mi je super!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 12:12   #3 (permalink)
Regularni forumas

Ok. To je tvoje mišljenje!!! Meni je vista zakon (naravno ne poričem da ima nedostataka ali je i xp imao na svom početku!!!) Dajmo i VISTI priliku
don.pancho je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 12:33   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-01-07
Poruka: 271
vacs se izdvaja iz mase

mislim da 90 posto korisnika microsofta ne koristi vistu,a siguran sam da 100 posto hackera koristi ili xp ili neki drugi OS jer vista jednostavnom previse guta resurse a i prespora je!

istina ovo je moje misljenje i ja cijenim tvoje kakvo god bilo al me zanima po cemu je tebi vista dobra (osim izgledu) i za sto ti sve koristis komp!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-08, 21:49   #5 (permalink)
Regularni forumas

Moram ti priznat da sam Vistu kupi kada sam kupio novi kom prije manje od god dana...tada mi se Vista svidjela po izgledu jer moraš priznat dizajn je prejeben ali sam uskoro počeo malo više proučavat Vistu i meni je mnogo jednostavnija i preglednija, nekak mi je jednostavnije za koristit. Da još jedanput kažem da priznajem da ima BUGOVA i to dosta ali smatram da bi uz SP mogla biti jedan od najboljih OS-a dosad!!! Još nisam primjetio da je spora vjerojatno jer imam malo boljikomp 8tj konfiguraciju)!!! I da ti odg na pitanje...ne koristim komp za igranje igrica itd već učim programske jezike i radim web stranice itd. jer namjeravam upisat takav faks...
don.pancho je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: vienna, windows

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103