| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Windows Vista Beta 2 u Tehnologija i Tehnika forumu; Vista is available for download... da ali se nemože skinut... Serveri su im prebukirani, pa me zanima da li ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-09-05 Lokacija: ZG Godina: 23
Poruka: 415
![]() | Windows Vista Beta 2 Vista is available for download... da ali se nemože skinut... Serveri su im prebukirani, pa me zanima da li je neko već probal Vistu? I dal vrijedi? Citat:
| |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Windows Vista Beta 2 Bome neću ni kad izađe finalna verzija... bar jedno 8 mjeseci nakon toga, ak ne i više...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Windows Vista Beta 2 Citat:
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| eXt | Re: Windows Vista Beta 2 Ja skidan betu 2 prvom prilikom... Al, iman jednu OGROMNU nebulozu... Dal da skinem 32 bitnu ili 64 bitnu verziju? To ovisi o procesoru koji imam?
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. Zadnji Uredio Servant : 08-06-06 u 17:11. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Windows Vista Beta 2 Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Windows Vista Beta 2 Citat:
Naravno da ovisi o procesoru, ako imaš 32bit proc. naravno skini 32bit verziju. A, ako ima 64bit proc. i imaš sve drajvere na 64bit ili ih moš nabavit skini 64bit..... ako nisi siguran da možeš nabavit sve drajvere 64bit ne skidaj tu verziju već 32bitnu bezuvjetno koji imaš proc
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: beta, vista, windows |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Neke stvari o mišićima | Kristijan | Rekreacija | 17 | 10-07-07 21:42 |
| Najbolji strijelci Serie A 2005/2006 | Maximus84 | Nogomet | 35 | 19-02-06 16:32 |
| Windows XP Service Pack 3 | ivanusic | Računala | 2 | 31-12-05 22:18 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 11:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:33.

već 32bitnu bezuvjetno koji imaš proc