| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Windows Vista Beta 2 u Tehnologija i Tehnika forumu; Chicken shit skinuo do 48% i onda riknuo download. A taman sam nadogradio comp samo za tu priliku(maznuo novi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-01-06
Poruka: 157
![]() ![]() | Re: Windows Vista Beta 2 Chicken shit skinuo do 48% i onda riknuo download.A taman sam nadogradio comp samo za tu priliku(maznuo novi podložak za miša... Vista izgleda stvarno vizualno atraktivno ali me brine to što sve Billove stvari rade relativno bezbolno tek nakon par service packova i mali milijun autopatchera... Ako ju skinem instalirati cu ju samo da vidim kako sve to izgleda pa ako bude radilo,O.K. a ako ne uvjek je tu ultimativni lijek za microsoft FORMAT:C ![]()
__________________ If everything is under control then you just not driving fast enough! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 28
Poruka: 335
![]() | Re: Windows Vista Beta 2 hmmm, na windaysima smo imali priliku raditi na visti. i moram priznati da dok ne izade sp1 za nju, necu je inatalirati. eventualno moze ici na virtualni stroj (za one koji neznaju super fora, instaliraš neki OS, windoze, linux itd. i ako ti se brejka onda pobrišeš file u kojem se sve nalazi i to je to). nego, osim šminke koja usporava stroj 1000 puta nisam vidio ništa zanimljivo. ljudi iz MS-a su priznali da vam treba, da bi vrtili vistu sa officeom, treba vam 1GB+ rama. Mislim ljepo to izgleda samo niš koristi.
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Windows Vista Beta 2 jel bi radilo sve ok s 1GB rama ili bi trebo kupit još GIGU???
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Windows Vista Beta 2 ma, nije beg cicija. puknem još gigu kad dođe vista
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: beta, vista, windows |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Neke stvari o mišićima | Kristijan | Rekreacija | 17 | 10-07-07 22:42 |
| Najbolji strijelci Serie A 2005/2006 | Maximus84 | Nogomet | 35 | 19-02-06 17:32 |
| Windows XP Service Pack 3 | ivanusic | Računala | 2 | 31-12-05 23:18 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 12:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:17.

skinuo do 48% i onda riknuo download.

: