| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Windows XP SP3 u Tehnologija i Tehnika forumu; Redmond Channel Partner Online | News: Microsoft Confirms Windows XP SP3 Citat: Unfortunately, Microsoft is releasing few details about the service ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Windows XP SP3 Redmond Channel Partner Online | News: Microsoft Confirms Windows XP SP3 Citat:
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter | Re: Windows XP SP3 evo ljudi ja skidam trenutno sp3, pa ću isprobat i javit vam naravno. tu je i link. FreeParadise | OS | WindowsXP Service Pack 3 x86 |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-06-07 Godina: 98
Poruka: 7
![]() | Ovako...instalirao sam xp sp 3 i sve radi dobro osim sto mi nece naci taj multimedia audio controller, tj zvucnu...uopce to ne nudi da nije instalirano....sumnjivo mi je jedino sto pokazuje da nema insalirano nesto u pci slotu,a ja tu nemam nikaj....pogledao sam u biosu da li je enablano za audio i je....instaliram drivere koje sam dobio i opet ko da ih nema...stavljao sam ih i burazu na komp(windowse) i sve normalno radi....a na visti je sve normalno radilo...pa jel ima ko kakvu ideju ili prijedlog...??? stvarno je hitno pa je svaka pomoc dobro dosla..... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Windows XP SP3 Kad stavljate bete software, što se čudite
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: sp3, windows |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:17.