| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Windows XP SP3 u Tehnologija i Tehnika forumu; neznam zašto se tolko žurite sa SP3, čekajte da izađe full verzija i onda, sp3 ionako ne donosi niš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-01-08 Godina: 21
Poruka: 22
![]() | Re: Windows XP SP3 neznam zašto se tolko žurite sa SP3, čekajte da izađe full verzija i onda, sp3 ionako ne donosi ništa posebno novoga za XP već samo neke još dodatne security zakrpe. Dok navodno SP1 za vistu donosi revoluciju za Win vistu, koa što je i SP2 za Xp donio |
| | |
| | #14 (permalink) |
| charolastra | Re: Windows XP SP3 je da, moš mislit ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Član | Re: Windows XP SP3 Da ne otvaram novu temu, treba mi netko pametan ![]() Imam instaliran SP2 i upaljeno da mi automatski skida apdejts. Sad mi je skinio i SP3. Prije sam ga isao rucno instalirat i isto nije mogao, i isto sranje se dogodi. Ide sve normalno, krene ga instalirat i odjedom nestane taj prozor od instalacije i izbaci mi prozorcic ''Acces is denied'' Kako to rijesit? Nije mi toliko bitno da ga instaliram, koliko me zivcira zuti usklicnik u taskbaru da imam neki apdejt za instalirat... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Windows XP SP3 Aj drago mi je da je pomoglo . Kad sam ja instaliravao SP3 preko bugovog dvd-a nisam imao nikakvih problema samo sam si mislio ono... sad ce bas nestat struje i sve ce proc u kurac...Al sve proslo ko podmazano i nije do sad bilo nikakvih problema u radu windowsa.
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Windows XP SP3 Citat:
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise | |
| | |
![]() |
| Tagovi: sp3, windows |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:21.

Kako to rijesit? Nije mi toliko bitno da ga instaliram, koliko me zivcira zuti usklicnik u taskbaru da imam neki apdejt za instalirat...

. Kad sam ja instaliravao SP3 preko bugovog dvd-a nisam imao nikakvih problema samo sam si mislio ono... sad ce bas nestat struje i sve ce proc u kurac...