| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi www.brzina.info - testirajte vašu internet vezu u Tehnologija i Tehnika forumu; Ja zadovoljan.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Veteran | Re: www.brzina.info - testirajte vašu internet vezu
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-08-07 Godina: 22
Poruka: 48
![]() | Re: www.brzina.info - testirajte vašu internet vezu [quote=Kristijan;153677]BRZINA - internet speed test - Bandwidth Meter ja mislim da mjerenje preko toga ne valja ![]() jer mi ispade ova brzina koja nije tocna ![]() ali je zato ova tocna ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: www.brzina.info - testirajte vašu internet vezu 269.2 kbps
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: www.brzina.info - testirajte vašu internet vezu brzina.info registrira 350 kbps ![]() 1702 kbps je prava (speedtest.net)
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: internet, testirajte, vas u, vezu, wwwbrzinainfo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:27.