| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi www.brzina.info - testirajte vašu internet vezu u Tehnologija i Tehnika forumu; Your current bandwidth reading is: 87.15 Mbps nemoguce molim moderatore da izbrisu moj prijasnji post... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-12-06 Lokacija: Zagreb / Stuttgart Godina: 32
Poruka: 22
![]() | Re: www.brzina.info - testirajte vašu internet vezu Your current bandwidth reading is: 87.15 Mbps nemoguce molim moderatore da izbrisu moj prijasnji post
__________________ ... I Riječ je tijelom postala, I prebivala među nama. |
| | |
| | #33 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Re: www.brzina.info - testirajte vašu internet vezu Na BRZINA - internet speed test - Bandwidth Meter dobijem: Citat:
Citat:
![]() | ||
| | |
| | #34 (permalink) |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: www.brzina.info - testirajte vašu internet vezu Brzine variraju i ovisno o tome koliko korisnika koristi mrežu, što vaše računalo radi u pozadini te koliko su opterećeni naši poslužitelji i slično. Ovaj mjerač mjeri brzinu prijenosa korisniku korisnih podataka, a ne cjelokupnu brzinu veze prema internetu. Stoga će izmjerene vrijednosti uvijek biti nešto manje od vrijednosti koje objavljuju vaši pružatelji pristupa internetu. Ukoliko je vaša pristupna mreža velike brzine rezultati ne moraju biti precizni i mogu prilično oscilirati. ja si s carnetom niti nemogu izmjeriti
__________________ I denes mi veli mati: Glej koliki bik si! Ke si h životu dozdej napravil? Da nije nas bile, za grabu bi spal I suhe granje bi žrl. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: www.brzina.info - testirajte vašu internet vezu da ne otvaram novu temu evo još jedan navodni servis za provjeru brzine... Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test izaberete mrežu, sebi najbližu i to je to ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: internet, testirajte, vas u, vezu, wwwbrzinainfo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:50.

najjaci sam