| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Xampp problem u Tehnologija i Tehnika forumu; Ne znam zašto sad odjedamput ne mogu otvorit xampp? mmm A dosad sam mogo. Jel netko zna u čemu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Xampp problem Ne znam zašto sad odjedamput ne mogu otvorit xampp? mmm A dosad sam mogo.Jel netko zna u čemu je problem? Evo šta kaže: ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Xampp problem Jok neće, probo sam.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-04
Poruka: 1,058
![]() | Re: Xampp problem isključi firewall. Jesi kaj instalirao novoga, može da ta aplikacija (ako si ju insatlirao)korisiti taj isti port. Odi na end task i provjeri jel ti kaj sumnjivo (novo) neki network service ili tako nešto.
__________________ Grunf:"tko gubi dobitak, dobija gubitak" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Xampp problem Probo sam i isključit firewall, isto neće. EDIT: bravo DemonHunteru isključio sam jedan process i sad radi. Fala Tj. Skype mi je smeto...
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Xampp problem Ne ne, riješeno, pogledaj edit dole...
| | |
![]() |
| Tagovi: problem, xampp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:53.

mmm A dosad sam mogo.

Tj. Skype mi je smeto...