| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Xp error u Tehnologija i Tehnika forumu; Bok svima! Vec sam prije otvorio slicnu temu ali mi se danas i ovo pojavilo: Windows could not start because ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-03-07 Godina: 23
Poruka: 12
![]() | Bok svima! Vec sam prije otvorio slicnu temu ali mi se danas i ovo pojavilo: Windows could not start because the folowingfile file missing or corrupt: <Windows root>\system32\ntoskrnl.exe Please re-install a copy of the above file. Molio bih vas ako znate da mi pojasnite o cemu je rjec a za malo bolje upoznavanje problema pogledajte prethodnu temu u vezi ovog: (Sve na mom racunalu) "A disc read error occurred press ctrl+alt+delete to restart"
__________________ Zlaja |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-07-08 Lokacija: Daleko,Daleko od purgera
Poruka: 50
![]() | Re: Xp error sta si radio na kompu otkad ti se to pojavilo da to kažeš sve bi znali
__________________ http://19diablo88.blog.hr/2007/05/16...trolbombu.html to vam je najbolja bomba bez KNO3... ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-07-08 Lokacija: Daleko,Daleko od purgera
Poruka: 50
![]() | Re: Xp error uša ti je virus ako imaš AVG on ce ti ga odmah izbrisat a ako nemaš onda ga nekako ručno ukloni s hard diska ako nemaš uopce virus onda ništa
__________________ http://19diablo88.blog.hr/2007/05/16...trolbombu.html to vam je najbolja bomba bez KNO3... ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Xp error paz frajera koji nezna otvoriti temu nigdje drugdje osim u predstavljanju... nije bitno vise jer mu usa virus ili ne kad ne moze uc u windowse bez tog file-a... i da tema je stara preko godinu dana tak da je sigurno vec rijesio problem...
__________________ ...u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kernell, ntoskrnlexe, xp error |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:48.

29 49.....