| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Yahoo! UK mail nekompatibilan sa modemima? u Tehnologija i Tehnika forumu; Svima koji prate Yahoo! poznato je da ako registriraju free mail u Americi pa im e-mail adresa završava ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Yahoo! UK mail nekompatibilan sa modemima? Svima koji prate Yahoo! poznato je da ako registriraju free mail u Americi pa im e-mail adresa završava sa @yahoo.com da ne mogu e-mail otvarati u outlook-u ako nisu premium korisnici ili ako ne koriste hack program YPOPS za koji se ustanovilo da u zadnje vrijeme radi neispravno. Jedini način je da se registrirate na Yahoo! UK & Ireland serveru i imate tamo e-mail adresu onda će vam biti @yahoo.co.uk E sad prednost kod Britanskog Yahoo-a je da možete e-mail slati i primati kroz program kao što je Outlook Express ako tako postavite na netu. No problem se javio tek danas jer sam to tek uočio. Slao sam prijatelju e-mail sa attachmentom veličine 2.88MB . Veza mi je 56k modemska povezan preko Carnet-a i samo mi odjednom izvali grešku: Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Subject 'Download accelerator', Account: 'Yahoo! Default mail', Server: 'smtp.mail.yahoo.co.uk', Protocol: SMTP, Server Response: '451 timeout (#4.4.4)', Port: 587, Secure(SSL): No, Server Error: 451, Error Number: 0x800CCC0F Ista stvar se dogodi i ako ste povezani preko VIPonline-a: Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Subject 'Download accelerator', Account: 'Yahoo! Default mail', Server: 'smtp.mail.yahoo.co.uk', Protocol: SMTP, Server Response: '451 timeout (#4.4.4)', Port: 587, Secure(SSL): No, Server Error: 451, Error Number: 0x800CCC0F Sve upućuje na to da netko ometa ili je prekinuo vezu sa Yahoo! Serverom.Ili je prijenos prespor pa se to događa samo korisnicima koji šalju preko Yahoo! servera preko modema. Zanima me što vi mislite o tom,jeste li Yahoo! UK mail korisnik i da li sa boljim vezama (kablovska,DSL)imate ovakovih problema? Jer gdje god na internetu zavirim na tu temu vidim 'vezu osporava ili ukida antivirusni program ili firewall ili vaš provider.Ja ipak mislim na ovo drugo provider. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Starter | Citat:
@ silence,može invite za Gmail na PM. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mail, modemima, nekompatibilan, yahoo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:54.