| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Zaštita Wireles modema u Tehnologija i Tehnika forumu; Neznam kome da se obratim, kopao sam po croportali trazeci odgovor, ali ne nadjoh ga....ako sam pak otvorio temu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-11-07 Godina: 25
Poruka: 54
![]() | Zaštita Wireles modema Neznam kome da se obratim, kopao sam po croportali trazeci odgovor, ali ne nadjoh ga....ako sam pak otvorio temu koja vec postoji, tu su moderatori da me poklope... Anivay, imam d link router, i laptop sa usb prikljuckom na koji se spajam na taj modem, dok je modem spojen preko kabla na glavni racunalo. Ok, pitanje je sljedece, kako mogu zastititi vezu na modemu da se nemoze spojiti na njega nitko osim mog laptopa, jer danas svaki pizdun moze sjest u park s laptopom ispred moje kuce i bezicno must megabite koje ja placam.... Pa kako da zastitim to, kako da ubacim neku sifru koju cu upisati na laptopu i logirat se na modem... Ako ste me razumjeli, molim vas odgovorite, ako pak niste, znaci da sam ja racunalno nepismen....ugl, pomozite mi! ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Zaštita Wireles modema Postoji više vrsta zaštitie bezžičnog routera. u IE ili Mozilu ili Operu, što već koristiš, ukucaj IP adresu routera (192.168.1.1 bi trebala biti) pa tamo pogledaj siguronosne postavke. Zapiši si šifru obavezno. Šifru ćeš morati ukucati i u svako računalo koje se spaja na internet preko tog routera. I to je to. Imaš i na T-comovim stranicama upute.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-11-07 Godina: 25
Poruka: 54
![]() | Re: Zaštita Wireles modema bogme, je.... sve je sredjeno! veliko vam hvala svima!
__________________ http://s1.ba.battle-knight.org/index...e&ref=MjkzOTc= |
| | |
![]() |
| Tagovi: dlink, internet, modem, wireles, wlan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:50.