| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Zna li netko kako instalirati Vistu u Tehnologija i Tehnika forumu; za sad sam na mozilli i zadovoljan sam s njom... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-04-07 Godina: 33
Poruka: 60
![]() | Re: Zna li netko kako instalirati Vistu Ako trebaš vistu ultimate da ti radi full normalno imam ti riješenje i radi 100%,a u sistemu ti normalno piše vista is activated i možeš normalno update radit i sve drugo bez smrzavanja ili crasheva |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Banned | Re: Zna li netko kako instalirati Vistu Citat:
Norton PartitionMagic: Overview - Symantec Corp. ![]() | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-05-07 Godina: 19
Poruka: 5
![]() | Re: Zna li netko kako instalirati Vistu Neka mi neko pomogne vec pet puta kupujem cd viste ali naravno piratske i pri instalaciji mi stane na 50 i pise kao da fali nesto!a cuo sam da su neki bez problema instalirali vistu!moze neka pomoc kako da instaliram? |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Banned | Re: Zna li netko kako instalirati Vistu Citat:
ili recimo prestaneš bacat pare na nekaj kaj ne radi? kaj točno fali? | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Regularni forumas | Citat:
- prije instalacije operativnog sutava inaće bi bilo dobro proveriti ispravnost komponenti računala - memoriju, disk, grafiku, otprašiti i provjeriti rad ventilatora - usporedimo to s autima - imate jednom godišnje obavezni tehnički pregled, kad idete na duži put provjeravate razinu ulja i vode, tlak u gumama, pognozu vremena... nakon većeg boja kilometara rde se i veći popravci ili mijenjaju dotrajali dijelovi - međutim od svojih PiCeka oćekujete da vas jednako dobro služe dokle vam paše a da im ne pružate nimalo pažnje i njege a nedaj bože redoviti servis Znate onu o starom konju, stalno su mu uprezali da vuće sve teža kola dok nije pao...ako ti je XP radio dobro što tražiš od VIST-e ako nemaš novo turbo računalo. Samo ćeš se razočarat i prićati kao VISTA-a ništa ne valja. Od viste imate koristi samo na računalima najnovije generacije za sve ostale je XP. (točka) ![]()
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM Zadnji Uredio mojservis : 11-05-07 u 01:04. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: instalirati, kako, kako instalirati, netko, vistu, windows vista, zna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:15.

Z A N I M L J I V O