| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi 187 - Sex u Croportal.net forumu; Vece kao i svako drugo, sedim s prijateljima Kad si usla unutra, tako nasmejana Od tog momenta sam prestao, da ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | 187 - Sex Vece kao i svako drugo, sedim s prijateljima Kad si usla unutra, tako nasmejana Od tog momenta sam prestao, da razmisljam ja Odmah pitam svakog, da l' te neko zna, da l' te zna Ustajem, prilazim, tako lepa, tako mlada Kako dobro stoji, na tebi fendi, prada Vodicu te u restoran, na kraju grada, Gde se pije kristal, gde jede se orada Hajde, decko ne mora nista da zna, Nikada nece znati sta cu tebi znaciti ja Drugarice ostavi, s njima pricu skrati, da, da Veceras one, navijaju za mene, ha, ha Samo zelim nasa tela, u mraku Da ti preslikam, tetovazu na stomaku Dobro znas sta hocu, isto hoces i ti Na kraju krajeva, zna se, na sta mislimo svi Ref: Sex, samo sex, samo sakas sex Samo, samo sex, samo sex, samo mislis sex Samo samo sex, sex, sex, sakas samo sex Samo samo sex, samo sex, samo sex, Ti samo samo mislis na sex Jas nemam vreme znaj, Za tie prikazni Ti sepak nesi toi, koi Plamen vo mene moze da zapali Kazi sto sakas ti, So tie gluposti No ti znai, deka ne si toi, koi Od mene moze samo da dobije sex Ja znam kako dobra si I zato reci mi, da li bi Prosaputala mi rec, dve, tri Da cujem, da vidim, da li to me pali U mislima mi dalje stoji, krzno belo Tvoje telo, kao j-lo, Usne tvoje, naspram mojih, vece celo Tebe gladan, one su jelo Ref: Sex, samo sex, samo sakas sex Samo, samo sex, samo sex, samo mislis sex Samo samo sex, sex, sex, sakas samo sex Samo samo sex, samo sex, samo sex, Ti samo samo mislis na sex Sakas nesto drugo, Sto za mene je ludo, no ti nemas nista novo Isti fori celo vreme i poftorno Ponedeljnik (sex) Utornik (sex) Sreda (sex) Cetvrtak (sex) Petok (sex) Sobota (sex) Nedela (sex) I opet... Ponedeljak (sex) Utorak (sex) Sreda (sex) Cetvrtak (sex) Petak (sex) Subota (sex) Nedelja (sex) I opet... Ref: Sex, samo sex, samo sakas sex Samo, samo sex, samo sex, samo baras sex Samo samo sex, sex, sex, sakas samo sex Samo samo sex, samo sex, samo sex, Ti samo samo mislis na sex |
| |
| Tagovi: 187, sex |
« 187 - Pumpaj
|
187 - Slikaj je »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kako nazvati psa? | eowyn | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 02-11-05 22:48 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:58.