| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Ajmo svi na chat! u Croportal.net forumu; E ruljo ako ste za chat posjetite www.precko.tk i klikinte na CHAT link sa strane i uživajte!... |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Ajmo svi na chat! Pozdrav Precko, cjenim reklamiranje stranice al ne vjerujem da ce neko ic na taj mali chat kad ima puno vecih sa vise ljudi na chatu...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| |
| | #6 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Ajmo svi na chat! Citat:
...i ONDA na svojoj početnoj stranici nagovoriš posjetitelje da dođu na chat... vjeruj mi da će se naći ekipa koja će htjet pričat (kao nas par na ovom forumu) Eto, ja mislim da je to najbolji način da se mali chat pretvori u veći... Sretno u nabavci posjetitelja...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Ajmo svi na chat! Nema na čemu (iako me buni ovaj hmmmmmm )
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| |
| Tagovi: ajmo, chat, svi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:26 |
| Tips & Tricks za Siemens SL45 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:19 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:28.

mmm 
)