| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Ante Pavelić u Croportal.net forumu; Ante Pavelić je čovjek koji je imao odlične ideje, koje nažalost nije mogao izvesti kako je želio. Morao je ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-02-08
Poruka: 50
![]() | Ante Pavelić je čovjek koji je imao odlične ideje, koje nažalost nije mogao izvesti kako je želio. Morao je slušati Hitlera s jedne strane i Mussolinija s druge. Ja mislim da je on pravi domoljub i čovjek koji voli svoj narod. Odgovoran je na žalost za smrti nekoliko tisuća ljudi, zbog čega je omražen kod nekih ljudi. On je za mene heroj i ostat će zauvijek bez obzira na mane koje je imao. On je samo čovijek! Hvala mu na svemu. Jer da nije bilo njega danas nebi bilo ni Hrvatske! ![]() Poglavnik Ante Pavelić!Zadnji Uredio ante_1303 : 13-03-08 u 23:21. |
| |
| | #3 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ante Pavelić Ubilačko izdajničko kukavičko đubre koje je unesrećilo tisuće ljudi i neizbrisivo i nepopravljivo osramotilo hrvatsko ime i hrvatski narod, najveće govno i najveći šupak koji se ikada rodio na ovim prostorima, sramota Hrvatske. Ukratko - pička par exellance Upitna je obrazovanost i/ili mentalna uravnoteženost svake individue koja ima bilo kakvo pozitivno mišljenje o takvom ljudskom smeću, smrdljivom talogu, kukavičkom zločincu i moralnoj nakazi kakva je Ante čije prezime znate. Odvratno da odvratnije ne može bit.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-02-08
Poruka: 50
![]() | Naravno svatko ima svoje mišljenje, ali nije mi jasno koliko ima kulture onaj koji govori o nečijoj obrazovanosti ili mentalnoj uravnoteženosti dok ovako prostači i vrijeđa. Nadam se da se sada vidi kakvi su Titovi komunisti dok vatreno pljuju i vrijeđaju Hrvate i hrvatski narod. Prije svega su nekulturni, a potom i kvislinzi (izdajnici domovine). Vidi se da neke osobe još nisu upoznale kulturu i bon ton suvremenog svijeta jer su do negdje prije bile u šumi po uzoru na svoje idole iz drugog svjetskog rata. Bog Vas blagoslovio braćo moja Hrvatska! |
| |
| | #5 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ante Pavelić Već sam sličnu diskusiju vodio sa sličnom individuom... i zaista nemam volje ponavljat sve ono što je već rečeno tamo... A pogotovo nemam volje spuštat se u moralni i intelektualni glib u kojem, zacijelo, obitavaju oni koji Anmtu Pavelića drže iole pozitivnim likom. Iz svega gore napisanog posve je evidenta apsurdnost vođenja bilo kakva diskusije sa individuama koje Pavelića smatraju pozitivnim a one koji kritiziraju to ljudsko đubre nazivaju kvislingom. I posve je evidentan nedostatak elementarnog poznavanja povijesnih zbivanja. Jer mentalno zdrava osoba koja posjeduje makar i natruhe znanja koje se uči na satovima povijesti u osnovnoj školi prepoznaje Antu Pavelića kao zločinca, nalogodavca nagnjusnijih i najokrutnijih zlodjela zamislivih čovjeku, kao govno koje je prodalo hrvatsku zemlju i kao kukavicu koja je pobjegla ostavivši vlastit narod na cjedilu. Ukratko - ljudska, karakterina, moralna nula. Još kraće - pička. E sad, onaj tko se divi takvoj kreaturi zaista mora biti mentalno neuravnotežen ili pak manjkavog obrazovanja. Jer drugo logično objašnjenje za divljenje takvoj kreaturi zaista ne postoji.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ante Pavelić ![]() ante pavelić je živ:dokaz o anti samo ante osobno bi mogao napisat ovo. o čoviku koji je proda istru, rijeku, bakar, međimurje, baranju, sjevernu i srednju dalmaciju, 99,72% hrvatskih otoka (1080 od 1083), čovik koji je raspisiva rasne zakone, ubijao neistomišljenjike i druge narode jer nisu hrvati i katolici, pobjegao podvijena repa ostavljajući nekoliko tisuća istomišljenika na nemilost samo da spasi svoju guzicu, živia u egzilu s milijunima opljačkanih kuna(dinara, dolara, pesosa) da, samo ante osobno bi ono moga napisat jer ni vlastita mater ga ne bi branila
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| |
| | #7 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ante Pavelić Citat:
zašto je netko tko popljuje pavelića automatski kao titoist!? isto kao što je za, s druge strane ljevičarske mračnjake, netko tko pljuje po titu automatki ustašoid!? ohladi malo i prestani etiketirati! | |
| |
| | #9 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ...ja sam iz mjesta gdje je podvala česta... Godina: 28
Poruka: 752
![]() ![]() | Re: Ante Pavelić Citat:
...ja sam učio povijest na HRVATSKO-SRPSKOM JEZIKU... "elementarna poznavanja" su bila malo drugačija kod moje drugarice iz povijesti....
__________________ Postajem nenormalan, sve mi je normalno | |
| |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 148
![]() | Re: Ante Pavelić Pravi domoljub i patriot, žrtava je doduše bilo, kao i u svakom ratu... kao i Jure i Boban, za razliku od onih šumara koji su nam ukrali Boku i Srijem, opljačkali seljaka i unazadili za 50 godina. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :haps ne slusajte ovog kompleksasa damfiskićA, naime, on uzgaha patalosku mržnju prema svemu Hrvatskom... odgojila ga šumarska propaganda... i da... ima fiksaciju na koze (ili ovce)... Zadnji Uredio Pravaš : 14-03-08 u 21:38. |
| |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:32.