Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Recycle Bin
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Recycle Bin Raspravljate o temi Ante Pavelić u Croportal.net forumu; Ante Pavelić je čovjek koji je imao odlične ideje, koje nažalost nije mogao izvesti kako je želio. Morao je ...

Opcije Teme
Star 13-03-08, 23:15   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 24-02-08
Poruka: 50
ante_1303
Smile Ante Pavelić

Ante Pavelić je čovjek koji je imao odlične ideje, koje nažalost nije mogao izvesti kako je želio. Morao je slušati Hitlera s jedne strane i Mussolinija s druge. Ja mislim da je on pravi domoljub i čovjek koji voli svoj narod. Odgovoran je na žalost za smrti nekoliko tisuća ljudi, zbog čega je omražen kod nekih ljudi.
On je za mene heroj i ostat će zauvijek bez obzira na mane koje je imao. On je samo čovijek! Hvala mu na svemu. Jer da nije bilo njega danas nebi bilo ni Hrvatske!

Poglavnik Ante Pavelić!

Zadnji Uredio ante_1303 : 13-03-08 u 23:21.
ante_1303 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 13-03-08, 23:29   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-06-07
Godina: 21
Poruka: 782
EXER20 se izdvaja iz mase
Re: Ante Pavelić

Ne volim ga
EXER20 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 14-03-08, 11:17   #3 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ubilačko izdajničko kukavičko đubre koje je unesrećilo tisuće ljudi i neizbrisivo i nepopravljivo osramotilo hrvatsko ime i hrvatski narod, najveće govno i najveći šupak koji se ikada rodio na ovim prostorima, sramota Hrvatske.

Ukratko - pička par exellance

Upitna je obrazovanost i/ili mentalna uravnoteženost svake individue koja ima bilo kakvo pozitivno mišljenje o takvom ljudskom smeću, smrdljivom talogu, kukavičkom zločincu i moralnoj nakazi kakva je Ante čije prezime znate.

Odvratno da odvratnije ne može bit.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Star 14-03-08, 14:42   #4 (permalink)
Banned

ante_1303
Exclamation Re: Ante Pavelić

Naravno svatko ima svoje mišljenje, ali nije mi jasno koliko ima kulture onaj koji govori o nečijoj obrazovanosti ili mentalnoj uravnoteženosti dok ovako prostači i vrijeđa. Nadam se da se sada vidi kakvi su Titovi komunisti dok vatreno pljuju i vrijeđaju Hrvate i hrvatski narod. Prije svega su nekulturni, a potom i kvislinzi (izdajnici domovine). Vidi se da neke osobe još nisu upoznale kulturu i bon ton suvremenog svijeta jer su do negdje prije bile u šumi po uzoru na svoje idole iz drugog svjetskog rata.

Bog Vas blagoslovio braćo moja Hrvatska!
ante_1303 je offline  
Star 14-03-08, 15:03   #5 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Već sam sličnu diskusiju vodio sa sličnom individuom... i zaista nemam volje ponavljat sve ono što je već rečeno tamo...

A pogotovo nemam volje spuštat se u moralni i intelektualni glib u kojem, zacijelo, obitavaju oni koji Anmtu Pavelića drže iole pozitivnim likom.

Iz svega gore napisanog posve je evidenta apsurdnost vođenja bilo kakva diskusije sa individuama koje Pavelića smatraju pozitivnim a one koji kritiziraju to ljudsko đubre nazivaju kvislingom.

I posve je evidentan nedostatak elementarnog poznavanja povijesnih zbivanja. Jer mentalno zdrava osoba koja posjeduje makar i natruhe znanja koje se uči na satovima povijesti u osnovnoj školi prepoznaje Antu Pavelića kao zločinca, nalogodavca nagnjusnijih i najokrutnijih zlodjela zamislivih čovjeku, kao govno koje je prodalo hrvatsku zemlju i kao kukavicu koja je pobjegla ostavivši vlastit narod na cjedilu.

Ukratko - ljudska, karakterina, moralna nula. Još kraće - pička.

E sad, onaj tko se divi takvoj kreaturi zaista mora biti mentalno neuravnotežen ili pak manjkavog obrazovanja. Jer drugo logično objašnjenje za divljenje takvoj kreaturi zaista ne postoji.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Star 14-03-08, 17:54   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,800
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

ante pavelić je živ:dokaz o anti
samo ante osobno bi mogao napisat ovo.
o čoviku koji je proda istru, rijeku, bakar, međimurje, baranju, sjevernu i srednju dalmaciju, 99,72% hrvatskih otoka (1080 od 1083), čovik koji je raspisiva rasne zakone, ubijao neistomišljenjike i druge narode jer nisu hrvati i katolici, pobjegao podvijena repa ostavljajući nekoliko tisuća istomišljenika na nemilost samo da spasi svoju guzicu, živia u egzilu s milijunima opljačkanih kuna(dinara, dolara, pesosa)
da, samo ante osobno bi ono moga napisat jer ni vlastita mater ga ne bi branila
marinkoM8 je offline  
Star 14-03-08, 18:59   #7 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: ante_1303 Pogledaj Poruke
Naravno svatko ima svoje mišljenje, ali nije mi jasno koliko ima kulture onaj koji govori o nečijoj obrazovanosti ili mentalnoj uravnoteženosti dok ovako prostači i vrijeđa. Nadam se da se sada vidi kakvi su Titovi komunisti dok vatreno pljuju i vrijeđaju Hrvate i hrvatski narod. Prije svega su nekulturni, a potom i kvislinzi (izdajnici domovine). Vidi se da neke osobe još nisu upoznale kulturu i bon ton suvremenog svijeta jer su do negdje prije bile u šumi po uzoru na svoje idole iz drugog svjetskog rata.

Bog Vas blagoslovio braćo moja Hrvatska!
a kako si se samo ti našao pozvanim popovati o primitivnosti i licemjerstvu!?

zašto je netko tko popljuje pavelića automatski kao titoist!? isto kao što je za, s druge strane ljevičarske mračnjake, netko tko pljuje po titu automatki ustašoid!?

ohladi malo i prestani etiketirati!
ševa je offline  
Star 14-03-08, 19:05   #8 (permalink)
Banned

ante_1303
Thumbs down Re: Ante Pavelić

Svaki komentar je suvišan!
ante_1303 je offline  
Star 14-03-08, 21:21   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 28
Poruka: 752
jUST_uSER se izdvaja iz masejUST_uSER se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

I posve je evidentan nedostatak elementarnog poznavanja povijesnih zbivanja. Jer mentalno zdrava osoba koja posjeduje makar i natruhe znanja koje se uči na satovima povijesti u osnovnoj školi

...ja sam učio povijest na HRVATSKO-SRPSKOM JEZIKU... "elementarna poznavanja" su bila malo drugačija kod moje drugarice iz povijesti....
Star 14-03-08, 21:29   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 148
Pravaš se izdvaja iz mase

Pravi domoljub i patriot, žrtava je doduše bilo, kao i u svakom ratu... kao i Jure i Boban, za razliku od onih šumara koji su nam ukrali Boku i Srijem, opljačkali seljaka i unazadili za 50 godina.:ha
ps ne slusajte ovog kompleksasa damfiskićA, naime, on uzgaha patalosku mržnju prema svemu Hrvatskom... odgojila ga šumarska propaganda...
i da... ima fiksaciju na koze (ili ovce)...

Zadnji Uredio Pravaš : 14-03-08 u 21:38.
Pravaš je offline  

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108