| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Ante Pavelić u Croportal.net forumu; pravi domoljub i patriot ...znači tebi su isti ante pavelić i svi naši dečki koji su život dali za ... |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,965
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ante Pavelić pravi domoljub i patriot ...znači tebi su isti ante pavelić i svi naši dečki koji su život dali za hrvatsku u domovinskom ratu?kako možeš nazvat antu pavelića domoljubom ja stvarno ne razumijem...domoljub koji je prodao svoju zemlju, patriot koji se uvukao njemačkoj u dupe... mora da si i ti isto pravi filantrop kao tvoj uzor... pavelić je obično govno...ma time vrijeđam govno...ono bar ima funkciju i nečemu služi... on nije čovjek...to je monstrum, kukavica...kako se tvoj um može diviti takvom čudovištu
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... Zadnji Uredio pajo-patakRi : 14-03-08 u 22:01. |
| |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,965
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ante Pavelić jedine knjige iz povijesti koje si ti čitao su sigurno neki memoari tvog tebi neprežaljenog poglavnika... uživaj u tom fašističkom kodeksu ![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| |
| | #17 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ante Pavelić Citat:
Droga je pošast modernog doba...
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! | |
| |
| | #18 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-02-08
Poruka: 50
![]() | Meni se sve više čini da je damfisk u nekim osobnim problemima. Čini mi se da je on u pošasti droge, kad ju toliko naglašava, jer se nažalost vide posljedice (u njegovim komentarima) utjecaja droge na ljudski mozak. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:37.

...znači tebi su isti ante pavelić i svi naši dečki koji su život dali za hrvatsku u domovinskom ratu?

mada si dijete drago i ti indoktrirniran