| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Bea Flora u Croportal.net forumu; jebote kolike cice... |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-07-05 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 640
![]() | Koja dobra picka .... joj ne znam tko ovo ševi ali sigurno je Najvice sretnik na ovoj zemlji. Ne znam jel bolja ona ili njene sise .... Alfa imaš koju sliku di joj se i pica vidi pa da bude JEBOTE KOJA DOBRA PICA .... aj nadji care jos šta od nje mala je Vauu Vuu |
| |
| | #4 (permalink) | |
| Administrator | Citat:
da vidiš moju, možda mislite da serem i lažem ko pas, ali...vjerujte mi sve ove ženske koje ste postavili na croportal, pa čak i od one miss italija, mogu vam reći da je moja po izgledu 500 puta bolja, ako se želite kladiti sa mnom, baš mi treba nešto love, po 1000 eura, naći ćemo 30 nezavisnih ljudi koji će ocijeniti. bez brige ne serem, najbolja treba na svijetu, najbolja i tak sam sretan.... | |
| |
| | #8 (permalink) | |
| Administrator | Citat:
vidjet ćete fotke sa izlazaka jedanput ću vam postaviti, ovo mi je bivša, nemrete reći da nije dobra, a ova nova - 5000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 puta bolja, ![]() ![]()
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike | Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 11-11-05 u 16:26. | |
| |
| Tagovi: bea, flora |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:04.