| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Big Brother omjer u kladionicama u Croportal.net forumu; jel netko zna kakav je omjer na pobjednika, jel može stavit ovdje hvala... |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-05 Godina: 30
Poruka: 336
![]() ![]() | Šifra Sudionici Vrijeme 1 POB/Ivan 6.00 POB/Matko 1.60 POB/Daca 3.00 POB/Hamdija 4.00 ovakvi su koeficjenti u favoritu, čini mi se da su malo previsoki stavili za Ivana.
__________________ I got soul, but I'm not a soldier I got soul, but I'm not a soldier Zadnji Uredio labrador1 : 25-12-05 u 21:08. |
| |
| | #8 (permalink) | |
| Administrator | Citat:
vjeruj mi da ima jer su u dogovoru, gledaj ovako: Kristijan je favorit bio, kladionice su imali mali koeficijent, a kada je nominiran, koeficijent mu je narastao, kako to odjednom, ako je bio favorit sve kladionice znaju, kaj misliš da oni samo bubnu to i gotovo. u dogovoru su 100% i ja ti kažem da će MATKO osvojiti milju 100% | |
| |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma | Citat:
za tjedan-dva imat ces 1600 kn...
__________________ Buffalo theory - my theory | |
| |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-07-05 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 640
![]() | Hm ... neki govore da ce daca biti pobjednik no to ce se znat tko je pobjednik par dana prije jer ljudi ZOVU i ZOVU i hvala bogu da ce onaj tko ima pregled tj. tko je zaduzen za to da se vidi tko ima najvise glasova uplatit sebi i dignit masnu lovu !
__________________ "Što te imam moj zivote , kad mi novaca , picke i jebacine nisi dao " |
| |
| Tagovi: big brother |
« Evo od Srba prilog
|
Busty PL »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:38.

---ex moderator---