| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Britney slike u Croportal.net forumu; Da bi stavio slike i da ih poredam odzgo prema dole,kak to napravim??? hitna pomoć,tak da mogu stavit ... |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
|
Poruka: n/a
| Re: Britney slike Tri sezdesetogodisnjaka cekaju cetvrtog za partiju golfa. > > > > > >> > Dok ga > > > > cekaju > > > > > >> > diskutiraju o svojoj djeci. > > > > > >> > Prvi kaze: moj sin je tako dobro uspio u prodaji > > > > > >> > automobila da je > > > cak > > > > > >> > poklonio jedan zuti Ferrari nekom svom dobrom prijatelju. > > > > > >> > Drugi kaze: moj sin je toliko dobro uspio u prodaji > > > > > >> > nekretnina da > > > je > > > > > >>cak > > > > > >> > poklonio jednu vilu sa bazenom nekom svom dobrom > > > > > >> > prijatelju. A zadnji ce: moj sin je toliko dobro uspio u > > > > > >> > bankarstvu da je > > > > poklonio > > > > > >>brdo > > > > > >> > dionica nekom svom dobrom prijatelju. > > > > > >> > Na to im se cetvrti golfer pridruzi pa ga upitaju sto > > > > > >> > radi njegov > > > > sin: > > > > > >>"Moj > > > > > >> > sin je homoseksualac, radi u jednom gay baru kao > > > > > >> > gogo-dancer". Ostala trojica sute, neugodno im je. Zato > > > > > >> > cetvrti doda: "Ali > > > sigurno > > > > > >>nije > > > > > >> > los u krevetu jer je nedavno dobio jedan zuti Ferrari, > > > > > >> > jednu vilu > > s > > > > > >> > bazenom i brdo dionica... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > evo ti jedan vic |
| Tagovi: britney, slike |
« Britney
|
kolekcija slika »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kako stavljati slike na croportal | IggieSlut | Recycle Bin | 3 | 12-11-05 23:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:38.