| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Cura uništava brak na kvizu "znanja"! u Croportal.net forumu; pogledajte do kraja...koja droca Jadan li joj zaručnik... |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Cura uništava brak na kvizu "znanja"! kretenka teška a šta je njemu bilo da ju je ženio a nije imao pojma o bivšem?! ![]() ak ga ona neće,ja bi ga ![]()
__________________ ...how bout me enjoying the moment for once... ...the moment I let go of it was the moment I got more than I could handle... ...the moment I jumped off of it was the moment I touched down... |
| |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Cura uništava brak na kvizu "znanja"! Ja sam to gledal do kraja... Još jedan u nizu gluposti kaj izmisle amerikanci... Nisam niš kužil pravila kviza... Valjda ispitaju cijelu rodbinu i poznanike... Pa natjecatelj mora odgovarati na pitanja o sebi sa točno ili netočno... U biti je ispala glupača i drolja!!! Mala kritika... Ovo traje preduuugo.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cura uništava brak na kvizu "znanja"! šta njen muž nju na kraju tješi????? užas!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| |
| | #7 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cura uništava brak na kvizu "znanja"! Prva stvar, mislim da je ovo izlažirano - pa nitko nemože biti tak jadan! A druga stvar, eto kaj se događa kad se zadovoljimo sa drugim najboljim ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| |
| | #8 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Cura uništava brak na kvizu "znanja"! nazalost vidija ovo... neki ljudi jednostavno ne zasluzuju druge + drago mi je sto je bar pokazala pravo lice i nije dobila lovu ne volin vridjat, al ne zan kako bi ovu nazva... ne zelim vridjat zivotinje...
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad |
| |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:17.

a šta je njemu bilo da ju je ženio a nije imao pojma o bivšem?!