| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi dali bi oprostili prevaru????????? u Croportal.net forumu; pa večinu sam dečkiju ja prevarila tako da ja i neznam kako je to ali mislim da je nebi oprostila......... |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: dali bi oprostili prevaru????????? prevara mi je najnizi cin koji ne bi oprostija nikako, nit bi ikad to napravija, a da se dogodi znan da si to ne bi moga oprostiti ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| |
| | #10 (permalink) |
| Offline | Re: dali bi oprostili prevaru????????? prevara partnera????? PREVARA jeste li prevarile muža (opatice-ne otvarajte) kaj napravit kad vas cura prevari Vjera nevjera kaj napravit kad vas cura prevari a i ti me iznevjeri Prevara Stvarno već ima i previše sličnih tema ![]() ![]() rec bin
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:32.