| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Dali imaš tu stvar u Croportal.net forumu; Ovak moja ideja je da ovdije napišete neku pijesmu koju nemožete nabaviti,a netko od nas ima pa ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-01-07 Lokacija: Zagreb-Kustošija Godina: 28
Poruka: 67
![]() | Dali imaš tu stvar Ovak moja ideja je da ovdije napišete neku pijesmu koju nemožete nabaviti,a netko od nas ima pa je pošalje tražitelju na mail i tako razmjenjujemo pijesme!!!!Želim ćut vaše komentare o ovome!!!!!!!!!
__________________ ...ma nek sam isti ko stari moj, dok život juri ja ću lagano... |
| |
| | #3 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-01-07 Lokacija: Zagreb-Kustošija Godina: 28
Poruka: 67
![]() | Re: Dali imaš tu stvar Citat:
__________________ ...ma nek sam isti ko stari moj, dok život juri ja ću lagano... | |
| |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 514
![]() | Re: Dali imaš tu stvar meni se ovo čini dobra tema, mislim i ona je neloša, al opet... ona tamo je više za pitat npr. jel netko zna pjesmu iz reklame za ovo bla bla bla, drugi kaže: to ti je ona pjesma bla bla bla, i ovaj tko je pito ode potražit tu pjesmu i presluša ju ili si ju skine... a ova tema je baš za razmjenjivanje pjesama... a ona Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? je više samo za pitat koja je to pjesma... ma i ja malo pametujem... al sve u svemu sviđa mi se ova tema
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Dali imaš tu stvar Budući da pravila ne dozvoljavaju takve razmjene ništa od teme ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| Tagovi: dali, imas, stvar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:32.