| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Domaći Hip-Hop,Rap u Croportal.net forumu; Dajte linkove di mogu skinuti domače stvari!! Bolesna Brača, Stoka, Tream 11, Woo , Shorty, Blackout, Frenki, ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Domaći Hip-Hop,Rap Dajte linkove di mogu skinuti domače stvari!! Bolesna Brača, Stoka, Tream 11, Woo , Shorty, Blackout, Frenki, Dr. ZO Zadnji Uredio Johnie-Bravo : 28-08-06 u 10:32. |
| |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Domaći Hip-Hop,Rap za pocetak: STOKA - KRAVLJE LUDILO (2006) 1. Dr. Stoka 2 2. Žestoka 3. Kravlje ludilo 4. Ritam grada feat. Josipa Lisac 5. Don stoleoni feat. Josip Novosel 6. Gimanstika, hladna voda 7. Moja i dinina feat. Dino Dvornik 8. Kak' je bilo prije feat. Saba 9. Hrana 10. Plemenita stipulja 11. Lijepe žene 12. Balkanska ruta feat. Tony Cetinski 13. Snježnoj kraljici 14. Stole Potter 15. Gospodar paljenja neba 16. Tko to tamo tapa tap feat. Tata Tigar, Saša (T.B.F.), Shorty & Target 17. Ljubav za sve Zabranjeno stavljanja linkova muzike i mp3-a na Forum Zadnji Uredio Kristijan : 06-01-07 u 12:53. |
| |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-01-06
Poruka: 52
![]() | Re: Domaći Hip-Hop,Rap E, koji je ovo album od Bahatea?? Kolko je to staro? Ja sam čuo samo za "Svaki pas ima svoj dan". Neznam, možda sam malo blentav... ![]()
__________________ Fuck the cola, fuck the pica, I love ŠLJIVOVICA! Hajduk is the best, kad golove treba jest! |
| |
| Tagovi: domaci hip hop, rap, rnb |
« RAP
|
Zabranjeno Pusenje 2006 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ozezi | k-fLiP | Recycle Bin | 14 | 03-02-07 23:12 |
| Best Concepts In Hip Hop (hot compilations) (6 CD-eja) | k-fLiP | Glazba | 0 | 22-12-05 20:55 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:42.