| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Elma Sinanovic - Volim te u Croportal.net forumu; Elma Sinanovic Volim te Kako se nadala dobro se udala zdrava je, ziva je, nista joj ne fali ima da ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Elma Sinanovic - Volim te Elma Sinanovic Volim te Kako se nadala dobro se udala zdrava je, ziva je, nista joj ne fali ima da popije, ima da pojede ako i tuzna je na njoj se ne vidi ljubavi, ljubavi, reci sta treba ti od duse odlamam, od srca kidam ti Ref. Pa neka kazu da sam poludela kad prodjem ulicom nek glavu okrenu niko ti on njih nije ni do kolena zato ti ime po zlu i spominju Pa neka kazu da sam poludela i da sam dobila sve sto sam trazila lepse je meni s tobom u mislima nego njima sa njihovim lazima Kako se nadala dobro se udala mazi je, pazi je, u snu je pokriva danju ne kisne, a nocu ne mrzne ako je nesrecna dobro se folira i ako ne budem s tobom u ljubavi za sve cu druge srce zatvoriti Ref. Volim te, volim te moj si kralj, zivot moj kada ti zatrazis umrecu s osmehom Srce je bez kljuca prozora i vrata i da si od 'rdje za mene si zlatan Sve hocu, i mogu zbog tebe sam spremna bosa preko trnja mokra na spram vedra volim te |
| |
| Tagovi: elma, sinanovic, volim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Thompson - Volim Te | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 25-10-05 12:00 |
| Ceca - Volim Te | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 24-10-05 21:17 |
| Windows NT Boot Proces | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:17 |
| Microsoft Windows 2000 arhitektura | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 21-10-05 16:17 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:20.