| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Eurovizija 2007 u Croportal.net forumu; Ovo zasad znamo: 1 Albania Aida & Frederik Ndoci Balada e gurit 2 Andorra Anonymous Save the world 3 Armenia ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Eurovizija 2007 Ovo zasad znamo: 1 Albania Aida & Frederik Ndoci Balada e gurit 2 Andorra Anonymous Save the world 3 Armenia Hayko Anytime you need 4 Austria Eric Papilaya ? 5 Belarus Dmitry Koldun Work you magic 6 Belgium The KMG's Love power 7 Bosnia & Herzegovina Marija Sestic ? 8 Bulgaria Elitsa Todorova & Stoyan Yankulov Voda 9 Croatia ? ? 10 Cyprus Evridiki & Dimitris Korgialas Comme ci comme ça 11 Czech Republic ? ? 12 Denmark DQ Drama Queen 13 Estonia Gerli Padar Partners in crime 14 Finland Hanna Pakarinen Leave me alone 15 France ? ? 16 FYR Macedonia Karolina Gočeva Mojot svet 17 Georgia Sopho Khalvashi ? 18 Germany ? ? 19 Greece Sarbel Yassou Maria 20 Hungary Magdi Rúzsa ? 21 Iceland Eiríkur Hauksson Ég les í lófa þínum 22 Ireland Dervish They can't stop the spring 23 Israel Teapacks Push the button 24 Latvia bonaparti.lv Questa notte 25 Lithuania ? ? 26 Malta Olivia Lewis Vertigo 27 Moldova Natalia Barbu Fight 28 Montenegro Stevan Faddy Hajde kroči 29 Netherlands Edsilia Rombley Nooit meer zonder jou 30 Norway Guri Schanke Ven a bailar conmigo 31 Poland The Jet Set Time to party 32 Portugal ? ? 33 Romania Todomondo Liubi liubi I love you 34 Russia ? ? 35 Serbia ? ? 36 Slovenia Alenka Gotar Cvet z juga 37 Spain NASH I love you mi vida 38 Sweden ? ? 39 Switzerland DJ Bobo Vampires are alive 40 Turkey Kenan Dogulu ? 41 Ukraine ? ? 42 United Kingdom ? ? |
| |
| Tagovi: 2007, eurovizija |
« Vista
|
Homoseksualizam »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:12.