Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 13

Fetiš

Raspravljate o temi Fetiš u Recycle Bin forumu, dio Croportal.net foruma; ima jedan čovjek, ja mislim da ima 53 godine ili tako nešto. ima ordinaciju blizu gdje ja živim..liječnik je opće ...

prof. Foruma Avatar od korisnika hernija
    Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    1,610
    Liked
    3 times

Fetiš

ima jedan čovjek, ja mislim da ima 53 godine ili tako nešto. ima ordinaciju blizu gdje ja živim..liječnik je opće prakse sad nemojte odma promislit da sam nastrana jer nisam, al taj čovjek je tako dobar prema meni, uvijek me pita kako sam, stari momak je(i to mi je čudno, jer je jako pametan i zgodan).
    sviđao mi se već od manjih nogu i gledam ga kao zaštitnika svog, idola i kao muškarca. iako on je dosta stariji izgleda mlađe, visok je i uspravno se drži.
    imam taj neki fetiš prema njemu, liječnik je(što znaci da je plemenit i jako inteligentan jer je završija težak faks) a i odgovara mi gledat bijelu kutu i volim kad se netko brine o meni na taj nacin. ono liječnik-pacijentica.

molim vas ima još netko fetiš na dobrim liječnicima?utješite me jer imam osjecaj da ja jedina imam pasiju prema njima i da samo ja maštam o njima..ima još tko?

da skratim, imam osjecaj da su samo liječnici dobri prema meni i da me samo oni razumiju..

p.s. molim vas bez onih blesavih komentara.
    Zadnji Uredio hernija : 25-11-09 u 13:14

Akademik Foruma Avatar od korisnika saban sajnovic
    Datum registracije
    14-12-07
    Starost
    51
    Poruka
    5,862
    Liked
    1 times

Re: Fetiš

ja isto imam fetiš prema beloj kuti. Nemora da bude doktorica. Dovoljno je da ima belu kutu. Posebno se uzbudim na belo. Čak i kad devojka u imenu ima nešto belo to me isto pali.
    Belo mi je nekako nedostižno pa možda zato. Ja bi hteo da se izbelim ali eto nemam para.
    Hteo bi da sam završio fakultet pa da nosim belu kutu.
    Hteo bi da mi je i duša bela a ne crna.
    Hteo bi da sam dalmatinac pa da navijam za hajduk.
    Očito da je meni bela boja nedostižna i nesuđena pa verovatno iz tih razloga palim se na belu boju.

Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    1,610
    Liked
    3 times

ja nisam zbog toga, nego jer su dobri prema meni.

saban, reka si da drugi ne primjecuju šta napišeš, a uvik što napisa da napisa ima karizme u napisanom tekstu.

Datum registracije
    14-12-07
    Starost
    51
    Poruka
    5,862
    Liked
    1 times

misliš doktori su dobri pema tebi?

pa oni su dobri prema svima. To im je u opisu radnog mesta.
    "Osmeh ne košta ništa i zato ga poklonite svima."

Pa ja mislim i da je poštar dobar prema tebi, jelda? Zaželi ti dobar dan i da ti pismo.

Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    1,610
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: saban sajnovic
    misliš doktori su dobri pema tebi?

pa oni su dobri prema svima. To im je u opisu radnog mesta.
    "Osmeh ne košta ništa i zato ga poklonite svima."

Pa ja mislim i da je poštar dobar prema tebi, jelda? Zaželi ti dobar dan i da ti pismo.
    jesu prema svima, al oni su jedini koji su prema meni dobri. u tome je razlika, zapravo jedini me razumiju. znala sam da ces to reci.

nisu poštari dobri prema meni, ne recu dobar dan, a pismo bace na pod. osim jednog, on je zgodan i pitao me jednom ocu li s njim na kavu, al on ima sina, pa bi to bilo malo glupo..parila bi kao neka laka cura.

sad me ovo podsjetilo na jednu pjesmu: "šali se poštar da je prema njemu oštar, da mu karakter nije lak..."

Datum registracije
    14-12-07
    Starost
    51
    Poruka
    5,862
    Liked
    1 times

ja znam ono: svaki poštar ima kurac oštar...

znači prema tebi su samo doktori dobri?

a što je sa trgovcem, jesu li dobri prema tebi. Podvale li ti trulo voće ili ti ne vrate tačan iznos novaca?

Datum registracije
    10-01-09
    Poruka
    1,610
    Liked
    3 times

sad se ti malo šališ.

trgovci?uvik naletim na trgovkinju, nikad na trgovca..

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Ja mislim da se tebi ustvari najviše sviđa što je on dobar prema tebi. Slučajno je on liječnik i ima bijelu kutu. Liječnicima je posao da pomažu, i ako su kako ti kažeš, samo oni bili dobri prema tebi ( što ne mogu vjerovati ), onda je normalno da se u tvojoj glavi razvila povezanost između dobrote i bijele kute.
    Ti zapravo samo želiš da te netko voli i prihvaća takvu kakva jesi, imaš silnu potrebu za time, i u svakoj dobroti vidiš mogućnost za ljubav ( ne govorim isljučivo o ljubavi muškarca i žene ), što nužno nije tako.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Datum registracije
    14-12-07
    Starost
    51
    Poruka
    5,862
    Liked
    1 times

pa razumijem ju i ja , a nisam doktor

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

To ti njoj reci, ona tvrdi da ju samo doktori razumiju.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku