| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Kada i koliko trenirati u Croportal.net forumu; Ja sam nov na ovome forumu i zelio bi strucno misljenje koliko puta tjedno ici u teretanu sto raditi(koje ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-11-07 Lokacija: Dubrovnik Godina: 17
Poruka: 4
![]() | Kada i koliko trenirati Ja sam nov na ovome forumu i zelio bi strucno misljenje koliko puta tjedno ici u teretanu sto raditi(koje sprave koristist) i koliko vremena provoditi na njima.Koje dodatke u prehrani koristiti i sto potpuno izbaciti iz prehrane.Posto se zelim ozbiljnije baviti bodybuildingom otiso sam na EKG i ostale pretrage da vidim mogu li ici u teretanu.Imam 16 god i visok sam 180cm i tezak 70 kg.Prvenstveno zelim dobiti na gornjem djelu torsa ostalo mi je bitno ali ne toliko.Bavio sam se kosarkom pa mi istezanje treninzi nisu nepoznati. Zadnji Uredio Extreme : 18-11-07 u 18:54. |
| |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Kada i koliko trenirati Postoji tema o teretani
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| Tagovi: teretana, trening |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:11.