| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Kako crnac trenira!!! u Croportal.net forumu; obrisano... |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-07-05 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 640
![]() | Re: Kako crnac trenira!!! Koji bolestan klip ... crnac drka pola sata ... pa sto nisi napisao da drka ... ja mislio da sevi neku malu kad ono ... za pedere klip .
__________________ "Što te imam moj zivote , kad mi novaca , picke i jebacine nisi dao " |
| |
| | #4 (permalink) |
| user friendly Datum registracije: 02-06-04 Lokacija: Zagreb Godina: 32
Poruka: 10,439
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako crnac trenira!!! djzoki, djzoki, što to stavljaš ![]()
__________________ Ilsa: But what about us? Rick: We'll always have Paris. Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #5 (permalink) | |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako crnac trenira!!! Citat:
pazite kad otvarate nesto od djzokija ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... | |
| |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand
Poruka: 15,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako crnac trenira!!! ahhahaahhah, ja mislio onaj crnac sta glumi bruce lee-a pa se sjebe kad napravi salto unatrag šala, i ja sam mislio da je jebacina..a dobro da nisam skinuo ![]()
__________________ |
| |
| Tagovi: crnac, kako, trenira |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 30-10-09 22:04 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 18-05-07 00:12 |
| BIOS postavke i ostalo | daMassa | Računala | 23 | 17-04-07 23:20 |
| Bios | Kristijan | Računala | 2 | 20-09-05 22:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:31.