| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Koji bittorrent tracker koristite? u Croportal.net forumu; Koji bittorrent tracker koristite? Bas me zanima vidio sam da ih ima mnogo... Na nekima je brzina downloada veca na ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Koji bittorrent tracker koristite? Bas me zanima vidio sam da ih ima mnogo... Na nekima je brzina downloada veca na nekima manja... Sad mi treba jedan program pa bih vas pitao koji tracker koristite? Ja osobno The Pirate Bay
__________________ Call Of Duty 2 player- Phoenix_Dead(clan leader) Tales of Pirates player- Coruptted(lvl 70 crus) |
| |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,275
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji bittorrent tracker koristite? Zabranjeno ti je to prijatelju
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Koji bittorrent tracker koristite? tako je
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:59.