| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Luka Modrić najbolji na svijetu u Croportal.net forumu; Ne znam dal je bila ovakva tema Mislim da je Luka trenutno najbolji na svijetu Mnogi ce rec da sam ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-11-07
Poruka: 64
![]() | Ne znam dal je bila ovakva tema Mislim da je Luka trenutno najbolji na svijetu Mnogi ce rec da sam lud al on za razliku od atraktivnih ronalda, messija itd. trci preko 10km po utakmici radi u obrani , gradi napade, ima odlican dribling, pregled igre,pass i timski je igrac |
| |
| | #3 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Luka Modrić najbolji na svijetu Želiš li reć da Ronaldo ne trči? Želiš li reć da Messi nema pass i dribling? Želiš li reć da Kaka nije "timski igrač"? Za razliku od Modrića, oni svoju kvalitetu dokazuju svakog tjedna protiv najjačkih europskih klubova. Dok Modrić svakog tjedna igra protiv Varteksa, Međimurja i Zagreba. Prema tome - da, lud si. I ne, Modrić nije najbolji na svijetu.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Luka Modrić najbolji na svijetu Modrić je odličan igrač, ima manu dvije, ali nazivati ga (ili uopće diskutirati o tome) najboljim na svijetu je ipak malo previše...i za mene koji sam obožavatelj njegovog smisla za tok igre... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Luka Modrić najbolji na svijetu Ova tema nema smisla,modric nije ni medju 30 najboljih,modric je meni takodjer malo preuvlican tip igraca,nema neki sut ni posebne driblinge,on je mozda najbolji hrvatski igrac,ali tituli najboljeg igraca svijeta nece on jos dugo prismrditi
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 29
Poruka: 841
![]() ![]() ![]() | Re: Luka Modrić najbolji na svijetu ...možda na "plejki" ![]()
__________________ Zakaj volim Zagreb mozda ne znam reci, al za mene on je i od veceg veci. Sve je vise veli, sve je vise plavi, a ja sam v njemu zagrepcanec pravi... |
| |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: Luka Modrić najbolji na svijetu daleko od toga da modrić nije dobar,ali brate mili pretjerao si... da mu nisi ti neki rođak ili sl,pa pokusavas podići cijenu na 51 mil eura... ![]()
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,696
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Luka Modrić najbolji na svijetu lol... kaka je dvi klase iznad njega..
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:28.