| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Mali oglasi u Croportal.net forumu; U mojoj sveopcoj mudrosti, pao mi je na pamet jedan prijedlog. Da napravimo male oglase za clanove foruma, jer ako ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 779
![]() ![]() ![]() ![]() | Mali oglasi U mojoj sveopcoj mudrosti, pao mi je na pamet jedan prijedlog. Da napravimo male oglase za clanove foruma, jer ako vec smo si tak ''prisni'' (barem neki dio forumasa), zasto ne bismo jedan drugome i pomagali... Uz malu pomoc naseg svemocnog administratora neka pretvori u djelo moju zamisao dajem prvi oglas: prodajem 130 golf loptica za 200 kn. marka: range king, a vrste solo i duo range.
__________________ aj rest maj kejs |
| |
| | #2 (permalink) |
| next best thing | Re: Mali oglasi šta su ispale iz kamiona golf loptice prodajem monitor LG ez710BH 17" ,star dve i po godine,garancija još pola godine (ali se to da sredit) samo 500 kn ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| |
| Tagovi: mali, oglasi |
« x man 3
|
Našo na newsima! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| mali auto za grad, ali da nije mali | Kristijan | Auti | 35 | 05-03-06 12:25 |
| Bih Oglasi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 21:21 |
| Mali perica | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 08-05-04 18:51 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:20.